Διαβούλευση για τη ΝΕΡΙΤ στο www.opengov.gr

ΝΕΡΙΤΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε ανοιχτή διαβούλευση για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προχωρά από σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου η ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr οι Έλληνες πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν σε έναν ανοικτό δημόσιο διάλογο για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ, του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας. Στόχος είναι η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση να αποτελέσει από το γενέθλιο βήμα της έναν φορέα ανοικτό προς την κοινωνία, απαλλαγμένο από τις παθογένειες και τον απομονωτισμό του παρελθόντος, ο οποίος θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών, εκπληρώνοντας τον θεσμικό ρόλο και την αποστολή του.

Σε αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, οι πολίτες που χρηματοδοτούν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δια του ανταποδοτικού τέλους, πρέπει να είναι συνδιαμορφωτές του χαρακτήρα και των σκοπών της. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση ζητά τη γνώμη όλων ανεξαιρέτως των πολιτών – και όχι μόνο των «επαϊόντων» –  για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της.

Απώτερος στόχος της διαβούλευσης είναι η διατύπωση υψηλής αξίας προτάσεων και ιδεών που θα αξιοποιηθούν στην εξειδίκευση των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δεδομένου ότι οι σκοποί που θα διαμορφωθούν θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα οργανωθεί και θα αξιολογείται διαρκώς η λειτουργία της. Έτσι η ΝΕΡΙΤ θα υπηρετήσει την αντικειμενική ενημέρωση, την προβολή της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, την ποιοτική ψυχαγωγία και επιμόρφωση, την προβολή της εικόνας της Ελλάδας στον κόσμο και του παγκόσμιου πολιτισμού στην Ελλάδα, καθώς και την ελεύθερη διάθεση δημόσιου περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Μετά το πέρας της διαβούλευσης, η ΝΕΡΙΤ θα διαμορφώσει έκθεση επί των συμπερασμάτων και με βάση αυτά θα παρουσιάσει αναλυτικά τους σκοπούς και τις προτεραιότητες της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Comments

 1. Georgakopoulou Eleni says:

  θα ηθελα η Νεα Ελληνικη Τηλεωραση να περιλαβη στο προγραμα της περισσοτερα θεματα για τα εικαστικα το θεατρο την μουσικη και τα βιβλια
  Γεωργακοπουλου Ελενη

 2. e.karakolis says:

  Πρωτον,δελτια ειδήσεων μόνο γιά πραγματικά γεγονότα…οι πηγές νά μήν προέρχονται από εικασίες και…διαρροές.’Αν υπάρχουν panels,πρός Θεού μήν τούς αφήνετε νά μιλούν όλοι μαζύ(πολλέ ς φορές στήν οχλαγωγία συμβάλλον καί οι παρουσιαστές.
  Στ’ην ζώνη τής ψυχαγωγίας,λίγες ποιοτικές ταινίες,κυρίως από Ευρώπη.

  • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΔΗΣΕΙΣ.!
   ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!!
   ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ!!!
   ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΞΗΛΙΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ!!!!
   ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΝΕΡΙΤ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!!!!
   ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…

 3. panos says:

  Αντικειμενική και αξιοκρατική στελέχωση με ικανούς ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενο.
  Αντικειμενική, σαφής και πλήρης ενημέρωση με δελτία ειδήσεων και εκπομπές που θα χρησιμοποιούν σωστά την ελληνική γλώσσα και θα δίνουν στον κόσμο να καταλαβαίνει την ειδησεογραφία. Με απλά λόγια να εξηγούν διάφορους τεχνικούς όρους και ορολογίες που αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων . Να μη θεωρείται δεδομένο ότι αυτοί οι όροι είναι κατανοητοί.Π.Χ spread, on patent στα φάρμακα κλπ.
  Εκπαιδευτική τηλεόραση σε σύγχρονη βάση με ποικίλη θεματολογία και ξένες γλώσσες. Απλά, κατανοητά θέματα και να έχουν ενδιαφέρον.
  Επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες με σύντομες προλογήσεις (όχι εκτενείς και ακαταλαβίστικες).
  Καλά ντοκιμαντέρ.
  Εκπομπές πολιτισμού, παρουσιάσεις πνευματικών ανθρώπων, αλλά και ανθρώπων της καθημερινότητας που πέτυχαν πράγματα στη ζωή τους γιατί είχαν θετική προδιάθεση και όχι αρνητική .
  Να μην εκπέμπεται μιζέρια, αλλά ενθάρρυνση των ανθρώπων, ιδίως των νέων, προς δημιουργία και προκοπή.
  Σε κάθε περίπτωση σοφόν το σαφές.

  • Χρηστος Γερασιμου says:

   Σθμφωνω με τις προτασεις του Πανου στις 20/11 και θα ηθελα να προσθεσω για τις τηλεοπτικες σειρες “ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ & ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” να ξαναπροβληθουν οι επομενοι κυκλοι.

   • Christos says:

    Ειδα οτι θα ξαναπροβαλετε τις σειρες “ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ & ΜΠΟΡΓΚΕΝ”αλλα θα ειναι νεα επεισοδεια?Θα θελαμε να δουμε τις συνεχειες απο τις ως ανω σειρες.

 4. Gina says:

  Αντικειμενική και αξιοκρατική στελέχωση με μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου όπως ο Χωμενίδης δεν είναι δυνατή! Έχει εργαστεί ποτέ του αυτός ο άνθρωπος να ξέρει τί θα πει οκτάωρο; Βρίζει χυδαία δημόσια και θα τον πληρώνουμε να αποφασίζει για εμάς; Ήδη ακούμε στο ραδιόφωνο παραγωγούς που ούτε σε επαρχιακά ραδιόφωνα δεν θα έβρισκαν θέση! Τα “ρε συ” και “ρε παιδί μου” πάνε σύννεφο… Πρέπει να γνωρίζουν σωστά την ελληνική γλώσσα τόσο οι άνθρωποι που φαίνονται, όσο και οι κειμενογράφοι (έχει ακούσει το εποπτικό συμβούλιο τα κείμενα που διαβάζουν οι εκφωνητές, αν έχουν συντακτικό και σωστή γραμματική;) Τέτοια τηλεόραση και ραδιόφωνο έχουμε και απο τα ιδιωτικά ΜΜΕ, δεν χρειάζεται να τα πληρώνουμε κιόλας…
  Μας δουλεύετε…

 5. Καστριωτης Αργυρης says:

  Πιστεύω ότι είναι ανάγκη να λειτουργήσει άμεσα ο ραδιοφωνικός σταθμός βραχέων κυμάτων με σκοπό την ενημέρωση των ελλήνων ναυτικών και του αποδήμου ελληνισμού. Είμαι πατέρας ναυτικού

 6. KOSTAS says:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ!!

 7. Anastasia Sarakatsanou says:

  Άραγε, θα ξαναδούμε μουσικές εκπομπές “τύπου” “ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” ;;;
  Εκπομπές που να σέβονται τον εαυτό τους και τους τηλεθεατές…

 8. Κυριάκος Κυριακόπουλος says:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ¨ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ¨ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ¨ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ¨.
  Κυριάκος
  ΡΑΦΗΝΑ

 9. Πέτρος says:

  Για το οικονομικό δούνε και λαβείν,επιθυμώ περισσότερη τηλεοπτική επστημονική φαντασία και περιπέτεια.Παραδείγματος χάρη, λέω εγώ την ιδέα ,θα ήθελα να δώ τη σείρα,ο Τζέικ Κάτερ ή να γυριστεί τανία.

 10. Γιάννης Βλαβογιλάκης says:

  Καλώς ή κακώς (δεν το σχολιάζω γιατί δεν ανήκει εδώ σαν θέμα) έχουμε μια μοναδική -νομίζω ευκαιρία, ως χώρα. Να στήσουμε από την αρχή εν έτει 2013 τη δημόσια ραδιοτηλεόρασή μας!
  Με δύο πολύτιμα πλεονεκτήματα!
  1)της πολύχρονης πείρας των εργαζομένων σε κάθε τομέα, και
  2)τη γνώση των προβλημάτων της παθογένειας από την μη περιφρούρηση του πραγματικού σκοπού και της ελεύθερης λειτουργίας.
  Αν σταθούμε στο πραγματικό ύψος της ευκαιρίας θα πετύχουμε σίγουρα κάτι αντάξιο των ανώτερων προσδοκιών μας!
  Προσωπικά θα ήθελα ένα φορέα που θα συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην προώθηση των αξιών που έχει ανάγκη ο κόσμος, για να κάνει τα αναγκαία βήματα προς ένα καλύτερο πολιτισμό.
  Σεβασμός, υπευθυνότητα, δικαιοσύνη, αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη, αλήθεια.
  Πως; Μα, φτάνει να ανατεθεί στους κατάλληλους ανθρώπους ο σχεδιασμός μιάς λειτουργίας βασισμένης σε πραγματικές ανθρώπινες αξίες και όχι σε αξίες μάρκετινγκ και τηλεμετρήσεων. (Άλλωστε αυτά υπάρχουν και μας κατακλύζουν όπου κι αν κοιτάξουμε!)
  Εχουμε ανάγκη από ουσιαστικά Αληθινά και Ωραία πράγματα, είτε στην ψυχαγωγία είτε στον πολιτισμό είτε στην αλληλεπίδραση.

 11. Ανδρέας Αθανασόπουλος says:

  – Προβολή εθνικών και θεσμικών θεμάτων.
  – Έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση (δεν ενδιαφέρουν τα σχόλια από τα οποία βρύθουν τα ιδιωτικά κανάλια).
  – Ποιοτική ψυχαγωγία, απαλλλαγμένη από υπερβολές και αρνητική διαφήμηση.
  – Ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας που κατανοούν όλοι οι έλληνες (πχ. το : enter gour comment here… λίγοι το καταλαβαίνουν ).
  – Προβολή του ελληνικού πολιτισμού, αξιών, επιστημονικών θεμάτων, καινοτομιών, επιτευγμάτων.
  – Παρουσίαση χρηστικών πρακτικών, καθημερινών λειτουργιών με απλοϊκό και κατανοητό τρόπο για τον απλό πολίτη (πχ. χρήσιμες οδηγίες για απλές καθημερινές εργασίες ).
  – Αντικειμενική και αυστηρά αξιοκρατική επιλογή του ανθρωπίνου δυναμικού και των εκτάκτων συνεργατών.
  – Χρηστή διοίκηση και αποδοτική -με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια- οικονομική εκμετάλλευση και διαφανή διαχείριση.
  – Πλήρες και αξιόπιστο Σύστημα Εσωτερικού Εκλέγχου βασισμένο στα Διεθνή Πρότυπα (ΔΠΕΕ).

  Με λίγα λόγια θέλουμε μια Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση που να θα την πληρώνουμε, θα μας σέβεται και θα αξίζει το σεβασμό μας.

 12. Theodore says:

  Σήμερα η ΔΤ είναι χειρότερη απο τισ τηλεόρασεις του πρώην ανατολικού μπλοκ

 13. Theodore says:

  Στην Τουρκία ο παρουσιαστής πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την γλώσσα τους, να έχει σωστή άρθρωση και να μην χρησιμοποιεί λέξεις δικές του , για μην αλλοιώνεται η γλώσσα τους!
  Εμείς , εμπάτε σκύλοι ….

 14. panos says:

  Σε τι εξυπηρετεί η προϋπόθεση της διετούς προϋπηρεσίας «σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα» για ειδικότητες όπως Πληροφορική, Πολιτικοί Μηχανικοί, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, Φροντιστές κλπ; Και γιατί πάλι υπάρχουν ειδικότητες που θα γίνουν προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ; Πάλι εξυπηρετήσεις θα κάνουμε; Θα μπουν ξανά οι ίδιοι που επελέγησαν το καλοκαίρι; Σταματήστε να ξεφτιλίζετε τους διαγωνισμούς και κάντε επιτέλους έναν της προκοπής.. Έλεος πια!!!

 15. panos says:

  Ο νέος διαγωνισμός και η πρόθεση να επαναπροσληφθούν οι ίδιοι άνθρωποι φανερώνει ότι ο λόγος που έγιναν οι απολύσεις και έκλεισε η ΕΡΤ δεν ήταν αυτός που μας έλεγαν. Στήνουν το ίδιο μαγαζί με χαμηλότερους μισθούς και ξεχαρβάλωμα των εργασιακών σχέσεων. Ενώ έλεγαν για αναξιοκρατία της παλιάς ΕΡΤ θέλουν τώρα να προσλάβουν ξανά τους ίδιους!! Η απόλυτη κοροϊδία….

 16. Τα σχόλια που γίνονται εδώ θα σταλούν στη διαβούλευση;

 17. Θεόδωρος Μεταξάς says:

  Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
  Να μην αναλώνεται το χρόνο στις ειδήσεις μόνο σε λίγα μεμονωμένα θέματα για πολύ ώρα και ειδικά στην οικονομία.Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα που θα μπορούσατε να αναφερθείτε όπως για παράδειγμα τι γίνεται στην επαρχία, στα γειτονικά μας κράτη και σε παγκόσμιο επίπεδο.
  Ιδιαίτερα δεν γνωρίζουμε τίποτα για την Κύπρο. Θα μπορούσατε να έχετε καθημερινή περιληπτική ενημέρωση.
  Τα αθλητικά να μην είναι μόνο ποδοσφαιρικά νέα.

 18. Vasiliki says:

  Να προβληθεί η συνεχεια από τις σειρες Downton Abbey , οι συνομωσιες εξουσιας αλλα και οι μεσημεριανες οπως τα ατιθασα νιατα και η τολμη και γοητεια

 19. Θα ηθελα απο το βαθος της καρδιάς μου ξανασυσταθεί το 3ο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας ισως με λιγότερα σχόλια και υποκειμενικές εκπομπές τού κάθε πικραμένου αλλα με πολλη κλασική μουσική κι αντκειμενικές παρουσιάσεις!. Είναι απαραίτητο η πατρίδα μας να έχει ένα 3ο πρόγραμμα.μέ πολλή μουσική, ποίηση,, θεατρο λογοτεχνία. Είναι μεγάλη ανάγκη πολλών ανθρώπων.Ακόμα κι αν δεν είμαστε πάρα πολλοί,εχουμε ομως δικαίωμα στήν πνευματική τροφη ,στο οξυγόνο στην διεύρυνση τών γνώσεών μας στην απόλαυση της μουσικής. Επίσης επιθυμώ με πάθος να ξαναζωντανέψει η ορχήστρα της ελληνικής ραδιοφωνίας με την χορωδία της.

 20. kastriotis argyris says:

  Παρακαλώ να σεβαστούμε στους Έλληνες ναυτικούς που ταξιδεύουν στους ωκεανούς και θέλουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για ενημέρωση, να νοσταλγήσουν την πατρίδα και να ικανοποιήσουν την ανάγκη για διασκέδαση ακούγοντας την μετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Να τους δοθεί άμεσα αυτή η δυνατότητα μέσω των βραχέων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ δική μας.

  • Christos says:

   Ειδα οτι ξαναπροβαλλετε τις σειρες΄΄ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ & ΜΠΟΡΓΚΕΝ΄΄αλλα ειναι νεα επεισοδια?Θα θελαμε να δουμε τη συνεχεια απο τις ως ανω σειρες.

 21. Βασίλης Παπαγιάννης says:

  Για το Θεό, κάτι σαν το το παλιό ”τρίτο πρόγραμμα” στο ραδιόφωνο !!!

 22. Panos says:

  Τολμη&Γοητεια – Ατιθασα Νιατα και Μερες Αγαπης θα θελαμε να δουμε επισης στο νεο 2ο καναλι της ΝΕΡΙΤ!

 23. MARIA says:

  ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ

 24. NIKOS GIANNOUKOS says:

  osw pio grhgora litourgeisete thn ERA SPORT THA KERDISETAI PARA POLLA STHN AKROAMATIKOTHTA KAI THLETHEASH EMENA MOU EXEI LHPSEI KAI POLWN ALLON

 25. Δυστυχώς δεν αναρτήθηκαν όλα τα σχόλια στις διαβουλεύσεις που έγιναν για τη ΝΕΡΙΤ. Εγινε επιλογή και λογοκρισία…..

  • Στέφανος says:

   ΕP μάλλον θα ήταν προκλητικά υπερ της αστείας κυβέρνησης το σχόλιό σου.

 26. Stefanos Sidiropoylos says:

  ΓΙΑΤΙ, παρακαλώ, λογοκρίθηκε ητοποθέτησή μου για την ΝΙΡΕΤ?
  Είμαι υπέρ της αναδιωργάνωσης…αλλά κατά της ασυδοσίας και ανευθυνότητας ορισμένων Δημοσιογραφούντων!λαϊκιστών “εισαγγελέων”.Περιμένω εξήγηση!

  • Στέφανος says:

   Συνονόματε όταν αρχίζεις σχόλιο με τη λέξη “αναδιοργάνωση” και αναφέρεσαι στην ΝΕΡΙΤ, τότε καλύτερα που το λογόκριναν. Αναδιοργάνωση όταν κλείνεις έναν οργανισμό και τον ξανανοίγεις με τους ίδιους εργαζόμενους, δεν υφίσταται.

 27. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΕΟΡΓΙΟΥ says:

  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟ
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ?

 28. Theo Dimitriadis says:

  Ζω στις Βρυξέλλες και από τότε που σταματισε η μετάδοση της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχω καμμιά επαφή με το τι γίνετε στην Ελλάδα. Μην μας στερείται για πολλή ακόμα την φωνή της. Ευχαριστώ

 29. Φωτης Σαλονικιος says:

  θα προτιμουσα να εχει καθε μερα παιδικα και το σαν σημερα,μεγαλωσα με την ερτ μεχρι που ηρθε η μαυρη μερα!

 30. Βασίλης Παπαγιάννης, Θεσσαλονίκη says:

  Eυχαριστούμε για την έναρξη “Τρίτο Πρόγραμμα”, πολύ ανακουφιστική αρχή. Προχωρήστε όμως σιγά σιγά με κάτι, σαν τους εξαίρετους παραγωγούς π.χ. που ακούγαμε, όσο είναι δυνατό. Εκτός από τα ρεπορτάζ για την πολιτική και το ποδόσφαιρο και το κλεμμένο μας χρήμα, υπάρχουν και εκείνοι που ακούν και κάποιους άλλους ήχους.
  Με κατανόηση πάντα. Σας ευχαριστώ.

 31. Θα θελαμε να εχει:
  * Ραδιοφωνικο προγραμμα με ειδησεις, μουσικες εκπομπες οπως αυτη που παρουσιαζει ο Προκοπης Δουκας [εξαιρετικη], περισσοτερη τζαζ, κλασικη μουσικη, ελληνικη ΠΟΙΟΤΙΚΗ μουσικη, εκπομπες για τις καλες τεχνες
  * Ευτυχως που ξεκινησε το Τριτο!!
  * Ξεχωριστο προγραμμα για αθλητικα
  * Τηλεοπτικο προγραμμα που να περιλαμβανει: Αντικειμενικες παγκοσμιες ειδησεις χωρις αχρηστες πληροφοριες για “επωνυμους”, Τεχνη, Πολιτισμο, ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, σωστες παιδικες εκπομπες, ταξιδιωτικες εκπομπες, μαγειρικη.

Leave a Reply

%d bloggers like this: