Κασιμάτης: “Ο μύθος της άλλης Αριστεράς” και …”η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία”

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ-2“Αυτός ο μύθος μάς κατατρέχει από τη Μεταπολίτευση και έπειτα. Βρίσκεται, δε, στη ρίζα της πολύπλευρης κρίσης που περνάμε και διαρκεί έξι χρόνια τώρα. Μας εμποδίζει να αναγνωρίσουμε ότι η αποτυχία και η κατάρρευση του συστήματός μας, οικονομικού και πολιτικού, δεν ήταν αποτυχία του καπιταλισμού και των ιδεών της Δεξιάς· ήταν, αντιθέτως, αποτυχία των ιδεών της Αριστεράς μέσα στο περιβάλλον του καπιταλισμού”. Αυτά υποστηρίζει ο Στέφανος Κασιμάτης στο άρθρο του “Ο μύθος της άλλης Αριστεράς”, στάζοντας χολή για μια ακόμη φορά  για την Αριστερά, αγνοώντας την καθυστέρηση της χώρας που προέκυψε από την ολόθερμη υποστήριξη του ξένου παράγοντα στους Χίτες, τους Ταγμασφαλίτες, τους πανάκριβους Βασιλιάδες και τους οδυνηρούς μοιραίους Συνταγματάρχες της Χούντας.Έως και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον αναγνώρισε το λάθος κι ενώπιον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, ζήτησε συγγνώμη. 

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΌταν από μια σοβαρή εφημερίδα, ο συγκεκριμένος αρθρογράφους υβρίζει την αριστερά με τέτοιο τρόπο, άλλος έντιμος δρόμος δεν υπάρχει από το να θυμίζουμε το δικό του “ευχαριστώ” στην “Χρυσή Αυγή”.

Comments

 1. Σταύρος Σίμου says:

  Μα καλα ξεθάψατε όρθρο του 2012 (!!!!!…..) ποιος ο λόγος; Μαθήματα πολιτικης συμπεριφοράς κάνετε του τύπου: “επανάληψη μητηρ πάσης γνώσεως….”

  • Admin says:

   Γιατί θέλετε να ξεχνάτε; Ή έχει αλλάξει απόψεις ο αρθρογράφος για τα ΧΑ και δεν έχει γίνει αντιληπτό;

   • Αναστασία Παυλοπούλου says:

    Δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα με το άρθρο του κ. Κασιμάτη στο οποίο παραπέμπετε. “Ευχαριστεί” τη Χρυσή Αυγή γιατί μας οδηγεί να δούμε ότι η βία έχει την ίδια καταστροφική επίδραση στη Δημοκρατία μας είτε ασκείται από ακρο-αριστερά είτε από ακρο-δεξιά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: