Δύο “νέοι” με δύο άδειες

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΜε δύο άδειες σε δύο νέους κλείνει η πρώτη ημέρα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών. Πρόκειται για εκτίμηση  με βάση το σχεδιασμό των επιτελείων πριν από τη δημοπρασία, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφόρηση ή επικοινωνία με το κτίριο της ΓΓΕΕ . Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει, προ της ενάρξεως της δημοπρασίας, εισήγηση για σταθμό που σήμερα εκπέμπει να αποχωρήσει από τη διαδικασία.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Υποτίθεται ότι η διαδικασία είναι απολύτως απόρρητη.Πόθεν προκύπτει που κατακυρώθηκαν οι 2 πρώτες άδειες;Ποιό είναι άραγε το μοναδικό πρόσωπο ,που γνωρίζει το αποτέλεσμα;Δεν θέλει και πολλή σκέψη.
  Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.
  Στην πορεία προς το μαύρο.
  Το οποίο αν ποτέ λάβει χώρα θα πονέσει πολύ,ουσιαστικά και επικοινωνιακά.

 2. Dimitris says:

  αυτο ειναι ενα πολυ καλο νεο! Ειδικα αν το ονομα του αρχιζει απο Σκ

 3. Bας says:

  Αυτο που λεει το άρθρο ειναι ότι πιθανα να λειτουργησε ο σχεδιασμός των καναλιών από πριν όταν είχαν προυποθέσει ότι τις δυο πρώτες αδειες θα τις πάρουν οι δύο πιο “φραγκάτοι” παικτες. Συνεπως το παιχνίδι ξεκινάει από σημερα για τους άλλους.

  Υποψη ότι αν αποδειχθεί ότι διέρρευσαν στοιχεια της δημοπρασιας: ονόματα και ποσα αλλά και εισηγησεις για αποχωρηση, η δημοπρασια ακυρώνεται στο πρώτο δικαστηριο

  Η εισηγηση μπορεί να αφορα σταθμο που εκπέμπει και μετεχει ως δευτερο σχημα ιδιων συμφερόντων κι αυτο όμως είναι εικασία των έξω, ισως κάτι ειχε συζητηθεί πριν μπουν στο κτίριο.

 4. user says:

  Ποσο γελοία διαδικασία, πόσο γελοία δημοσιογραφια

 5. Pantelis says:

  Αν ήταν 6 οι αδειες δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα. Βέβαια θεσμικά καθε χρόνο το κάθε κανάλι να παρουσιάζει ενημερότητα φορολογική ασφαλιστική τραπεζική αλλά οι εργαζόμενοι πληρωμένοι μέχρις ενός και να συνεχίζει να εκπέμπει ειδαλως μαύρο .Κανένα δάνειο από τράπεζα παρά μόνο από την τσέπη του ιδιοκτήτη .Όχι αυτά που έγιναν με το Μega . Nα ισχύσει ένα financial fair play για να μην έχουμε παρατραγουδα. Πραγματικά έμεινα έκπληκτος από τους παλιούς καναλάρχες που κτυπούσαν τα έδρανα την πρώτη δοκιμαστική ημέρα και κάναν διάφορα καραγκιοζηλικια για να μην ξεκινήσει ή διαδικασία .Έχουν μάθει στο τζάμπα και τώρα τους κακοφανηκε ξυδακι.Οποιος θέλει κανάλι τα φράγκα πάνω στο τραπέζι . Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΑΠΕΘΑΝΕ

 6. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Α.οι 4 νέοι καναλάρχες-καπιταλιστές ιδίως οι νεοφερμένοι θα απαιτήσουν άμεσα να φύγουν άμεσα (90 μέρες) οι χαμένοι.

  Β.οι χαμένοι 1.θα προσπαθήσουν δικαστικά να μην φύγουν από την digea μέχρι να τελεσιδικήσουν οι μακρόχρονοι δικαστικοί αγώνες,
  2.εναλλακτικά ΄η παράλληλα θα πάνε σε ψηφιακά μπουκέτα,
  3.θα προχωρήσουν άμεσα σε απολύσεις για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση αλλά και γιατί στον καπιταλισμό πάντα και μόνο οι απλοί εργαζόμενοι πληρώνουν τον λογαριασμό.

  Γ.όλοι θα περιμένουν πότε θα έρθει η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ ώστε οι σημερινοί νικητές να νομιμοποιησουν την θέση τους και να πάρουν κάποια λεφτά πίσω και οι χαμένοι να πάρουν άδειες με σημερινή μορφή σχεδόν τζάμπα.

 7. Το θέμα είναι να βγούμε κερδισμένοι εμείς από όλο αυτό και σε περιεχόμενο και σε χρήματα. Να μην πηγαίνουν τα πάντα στην συνδρομητική τηλεόραση, ασχέτως αν θα έχει την μεγαλύτερη πίτα και να γλυτώσουμε και κανένα φόρο. Καθώς αυτές οι κοινησεις είχαν γίνει νωρίτερα θα είχε γλυτώσει την απαξιώσει η δημοσία περιουσία που κακά τα ψέματα η δημοσία και ιδιωτική περιουσία φτιαχτούνε το όνομα της χώρα στο εξωτερικό και μακάρι να υπάρξουν και αλλού τετιου είδους κοινησεις, ο τζαμπας πεθάνε. Να πει όμως την αλήθειά ότι ο αριθμός 4 βγήκε για τα έσοδα ασχέτως αν χωράνε 6.

 8. Γιάνης says:

  Οσοι πιστευουν -ζώντας σε ροζ ή γαλάζια συννεφάκια- ότι αν βγει η ΝΔ πρώτη στις εκλογές θα μοιράσει άδειες στους κομμένους, μπορούν πολύ άνετα να… γυρίσουν πλευρό και να συνεχίσουν τον ύπνο τους!
  Πρώτον, πιθανότατα απότι φαίνεται και οι 3 από τους 4 καναλαρχες που θα παρουν άδεια σήμερα, είναι πιθανότατα “φίλοι” του Κυριάκου. Για ποιο λόγο να μην βασιστεί σε αυτούς και να ψάχνει τους άλλους? Εξάλλου κάτι τέτοιο θα εξαγριώσει αυτούς που θα έχουν πληρώσει και ΑΦΕΝΟΣ θα τον γδάρουν κυριολεκτικα σε αντιπολιτευτική στάση από τα κανάλια τους ΑΦΕΤΕΡΟΥ θα του ζητάνε τα ΧΧ εκατομμύρια που θα εχουν δωσει πισω. Γιατι να το κάνει? Για τα γαλανά τους μάτια?

  • Γιάνη μ’ένα “ν”, πρώτη φορά γράφεις εκτός γραμμής ΝΔ! Τί έγινε; Είσαι καλά; Μήπως έχεις πυρετό; Ή μήπως κατά τη μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού στο Μοσχάτο σε ‘βγάλαν από τα υπόγεια, τους ξέφυγες και το έσκασες;

   • Γιάνης says:

    ίσως απλά να μην ήμουν ποτέ εντός γραμμής ΝΔ φίλε klp.
    ό,τι σχόλιο κάνω το κάνω από καθαρά προσωπική άποψη.
    το αν είμαι αντίθετος πολλές φορές με τις μεθοδεύσεις των Σ.ΑΝΕΛ δεν σημαίνει ότι δουλεύω και στα υπόγεια της ΝΔ!

Leave a Reply

%d bloggers like this: