Λεφτά υπάρχουν και είναι δεσμευμένα στο MEGA

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕΠοσό 30 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Mega! Δεσμευμένοι παραμένουν οι εταιρικοί λογαριασμοί της Τηλέτυπος από τις δανείστριες τράπεζες, πλην όμως διαθέτουν ένα ιδιαιτέρως σημαντικό ποσό από το οποίο μπορούν να καλυφθούν οι δόσεις των δανείων που έχει λάβει η εταιρεία και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές.

Οι τράπεζες αφήνουν να εννοηθεί πως φοβούνται τον εισαγγελικό έλεγχο σε περίπτωση αποδέσμευσης των λογαριασμών, αν και είναι οι ίδιες που το 2010 χορήγησαν ομολογιακό δάνειο ύψους 50 εκατ. ευρώ στην εταιρεία, χωρίς εγγυήσεις. Εκτιμάται πάντως πως θα βρεθεί η λύση στο θέμα αυτό μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

 

 

Comments

  1. Κ -¨Άφρικα says:

    Σε μία χώρα της υποσαχάριας Αφρικής τρείς μεγαλοεπιχειρηματές είχαν μια μεγάλη εταιρεία. Παλαιότερα ο ένας είχε οικειοποιηθεί την τεράστια κληρονομιά των ανήλικων ανηψιών του, στου άλλου τα εργοτάξια είχαν χάσει την ζωή τους δεκάδες πακιστανοί εργάτες και ο τρίτος είχε αγοράσει με δανεικά και αγύριστα μια ιστορική αφρικανική επιχείρηση, Θα παραξενευτείτε αν μάθετε ότι έριξαν στα βράχια την κοινή τους επιχείρηση και φέσωσαν χιλιάδες συνεργάτες, προμηθευτές και υπαλλήλους ; (Οι φεσωμένες τράπεζες εννοείται ότι θα πασάρουν το φέσι στους μαύρους μέσω ‘προγράμματος’ της αφρικανικής ένωσης).

Leave a Reply

%d bloggers like this: