Στο “Παρόν” αυτή την Κυριακή: “Στο σκαμνί για απιστία όλοι οι πρώην υπουργοί Μέσων Ενημέρωσης”

ΤΟ ΠΑΡΟΝ– Τι φέρνει το νέο τοπίο στην τηλεόραση – Σειρά παίρνουν οι ραδιοφωνικές άδειεςΑπό την πίσω πόρτα –μέσω Κύπρου- επιχείρησε να εκπέμψει το Mega. Του έφραξαν τον δρόμο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και Συμβούλιο της Επικρατείας

Comments

 1. NIKGEO says:

  Καθίστε παιδιά να αποκρυσταλλωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και να ξεκαθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και μετά θα δούμε τα κακουργήματα.
  Το όφελος 246 εκ. € για το δημόσιο είναι επισφαλές:
  Α) αν ο διαγωνισμός κριθεί συνταγματικός και πέσει μαύρο σε υγιείς ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις οι ζημιωθέντες θα ζητήσουν αποζημιώσεως για διακοπή επιχειρήσεως εν λειτουργία.Επίσης θα χαθούν λεφτά από φόρους ,εισφορές,επιδόματα ανεργίας.
  Β) ο διαγωνισμός κρίνεται αντισυνταγματικός ή ασύμβατος με το κοινοτικό δίκαιο ( που αποτελεί την ανώτερη πηγή δικαίου,πάνω κι από το Σύνταγμα).Οι πλειοδοτήσαντες θα ζητήσουν αποζημιώσεις καθώς θα εκπέμπουν πέραν των 4.Όμοιος κίνδυνος υπάρχει κι αν δοθούν θεματικές.
  Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!

 2. Πιστεύετε ότι θα κάτσι στο σκαμνί ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, κολλητάρι του Παππά, που λέγεται ότι έδωσε και συμβουλές για την νέα αδειοδότηση; ή μήπως ο προϊστάμενος Υπουργός Επικρατείας Προκόπης Παυλόπουλος που είναι σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας; ή μήπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που δεν έκατσε στο σκαμνί για τα μνημόνια και ό,τι άλλο υπέγραψε;

 3. nikos roussis says:

  …και ο Ρουμπάτης στο σκαμνί? Και θα μείνει ακέφαλη η ΕΥΠ, με τόσες δουλειές να εκκρεμούν? Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: