Συμπαράσταση στους εργαζομένους των ιδιωτικών σταθμών

ερτ logoΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια  εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους (δημοσιογράφους – τεχνικούς και διοικητικούς ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς που αγωνιούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε μαζικά σε όποιες κινητοποιήσεις του κλάδου αποφασιστούν..
                                                          Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων
                                                        Μαρία Γεωργίου – Χρύσα Παπασταύρου

Comments

  1. Ούτε Γουλιά says:

    “Εμείς οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που έχουμε γνωρίσει την ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια…” γράφουν οι κυρίες που τρύπωσαν πρώτες στη ΔΤ. (Τι ζούμε βρε φίλε…)

  2. Λυτης says:

    Να και μια φορά που θα συμφωνήσω,χωρις αστερισκους, με τον Ούτε Γουλιά. Τι ζούμε πραγματικα όμως!

  3. Γιαννης- Αναστασια Καλλιθεα says:

    ….εμεις παλι δεν θυμομαστε καμια ανακοινωση οσων σημερα διαμαρτυρονται που κλεινουν τα καναλια τους για τους χιλιαδες απολυμενους απο τις κυβερνησεις Σαμαρα – Βενιζελου….”λειωσαμε ”στις κινητοποιησεις αλλα κανενα πανο συμπαραστασης απο τους εργαζομενους του MEGA κλπ δεν ειδαμε διπλα μας…. η πολυ ανωτεροτητα αν δε βλαπτει σιγουρα αποθρασυνει …….εχουμε για πολλους να λυπηθουμε και να αγωνιστουμε….ΟΧΙ γι ‘ αυτους….νισαφι……αλλοι το λενε ”Θεια Δικη” . αλλοι ”εχει ο καιρος γυρισματα.”….. διαλεγετε…..

Leave a Reply

%d bloggers like this: