Ξεκίνησε το itspossible.gr

d8bOK1472917971ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρίσκεται πλέον στον διαδικτυακό «αέρα». To itspossible.gr. Το νέο ενημερωτικό site, που θα εστιάζει στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις startups και τις νέες τεχνολογίες.Την ώρα που πολλοί νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, κάποιοι άλλοι παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να μείνουν στην Ελλάδα και να τολμήσουν επιχειρηματικά. Το itspossible.gr θα προσπαθήσει να καταγράψει τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων. Οι ίδιοι θα μιλούν για τα projects τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά και τα επιτεύγματα που έχουν πετύχει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, στο It’s Possible θα αναλύονται τα μεγάλα διεθνή παραδείγματα. Το πώς κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου διάσημα projects όπως το Facebook, το Youtube, η Apple ή το Instagram. Ιστορίες καινοτομίας, με ρίσκα, πειράματα, λάθη και μεγαλειώδεις επιτυχίες.

Υπεύθυνος λειτουργίας του itspossible.gr είναι ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μπελεγρίνης. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Huffington Post Greece, την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, τον Όμιλο του ΑΝΤ1, το Startup.gr και άλλα digital media. Είναι επίσης μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Leave a Reply

%d bloggers like this: