Έδωσε και προκαταβολή η Nova στις ομάδες… και δεν παίζουν

 

Novasports - Super League_Μαζί έως το 2019Και μέσα σε όλα συνεχίζεται ο χαμός και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις ομάδες να μην παίζουν και να απαιτούν να πληρώνονται από τη Nova! Από τις 18 Αυγούστου, που ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ανέβαλε την έναρξη της Super League, έχουν περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες και ο συνεταιρισμός της Super League ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως και δεν έχει πάρει καμιά απόφαση για να προστατεύσει το πρωτάθλημα που διοργανώνει. Αντ’ αυτού είχαμε την παραίτηση του προέδρου της Super League και οι ΠΑΕ χρειάστηκαν 20 ημέρες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο, τον ίδιο που είχε παραιτηθεί, και να συμφωνήσουν σε μια γενική έκκληση για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Από την άλλη έχουμε διάφορους παράγοντες, οι οποίοι θέλουν να κινηθεί ο συνεταιρισμός κατά της Nova, γιατί, όπως λένε, δεν τους έχει πληρώσει. Η Nova όχι μόνο έχει εξοφλήσει τη Super League (ομάδες της οποίας χρωστάνε σε ποδοσφαιριστές, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς κ.λπ.), αλλά έχει δώσει και προκαταβολή για τη σεζόν, που περίμενε να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου. Και φυσικά, όπως έχει ξεκαθαρίσει, δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν οι ΠΑΕ δεν πάρουν συγκεκριμένα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της προηγούμενης περιόδου, στο οποίο δεν διεξήχθη καν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η μη έναρξη του νέου πρωταθλήματος και οι συνεχείς αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιρικών παραγόντων έχουν αποδυναμώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Comments

  1. καλά να πάθεις αφού έδωσες χρήματα και δεν υπήρχε πρωτάθλημα

Leave a Reply

%d bloggers like this: