Νέα συνάντηση Καλογρίτσα-Κοντομηνά

ALPHAΗ πρώτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της εταιρείας του Χρήστου Καλογρίτσα και του Alpha ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα. Ορίστηκε και δεύτερη συνάντηση για αύριο, Τετάρτη.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Ο Κοντομηνάς έχει αποδειχθεί στρατηγικός παίκτης.
  Ενεπλάκη στο τηλεοπτικό τοπίο μέσω της περιπέτειας του alpha digital ,όπου επί εποχής Τσοτσορού στον alpha ( πρώην alpha sky,πρώην Σκαϊ) χάθηκαν μυθώδη ποσά στην συνδρομητική τηλεόραση από κοινού με το ίδρυμα Ωνάση.
  Μετά την ανωτέρω αποτυχία πήρε στα χέρια του τον αναλογικό τότε alpha και τον καθιέρωσε αργά και σταθερά ως τρίτο παίκτη.
  Ο σταθμός ως συνέχεια του σκαϊ είχε ισχυρό ενημερωτικό προφίλ αλλά έγιναν μεγάλες προσπάθειες ενίχυσης του ψυχαγωγικού τομέα.
  Πολλές και καλές παραγωγές σειρών μυθοπλασίας δεν είχαν το αντίστοιχο αποτέλεσμα στην τηλεθέαση.
  Η μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου ενίχυσε το προφίλ του alpha στην ενημέρωση.Επίσης σειρές όπως το Δέκα,βασισμένο στο μυθιστόρημα του Καραγάτση,η τελευταία παράσταση για την ζωή της Λαμπέτη,τα Ματωμένα χώματα του Κώστα Κουτσομύτη,η 10η εντολή και ο Κόκκινος κύκλος του Κοκκινόπουλου,ο Αστυνόμος Μπέκας με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τα υπέροχα πλάσματα της Μυρτούς Κοντόβα ,προκάλεσαν αίσθηση.
  Μετά την εποχή Χατζηνικολάου ο σταθμός πέρασε σε άλλη εποχή.Παρά τις ζημιές ποτέ ο σταθμός δεν αφέθηκε στην τύχη του και πληρώνονταν σταθερά μισθοί και όλες οι παραγωγές.
  Εν συνεχεία προκάλεσε αίσθηση η μεταβίβαση του alpha στον κολοσσό RTL.Κάποιοι προσπάθησαν να αποτρέψουν την εν λόγω συμφωνία και ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για την Μονή Βατοπεδίου ,οι οποίες κλόνισαν την κυβέρνηση Καραμανλή.Επί γερμανών οι ειδήσεις του alpha άλλαξαν λογική,μεταφέρθηκαν στις 19.00,καταργήθηκαν τα παράθυρα και επικράτησαν τα πολυθεματικά δελτία ειδήσεων.Έκτοτε ο alpha επέμεινε στο εν λόγω μοντέλο και δικαιώθηκε.Στο ψυχαγωγικό τομέα πλημμύρισε από φθηνές παραγωγές ριάλιτι,ελάχιστες εκ των οποίων ήσαν χαριτωμένες.Ομοίως εφαρμόστηκε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.
  Η κρίση ήρθε και ο Κοντομηνάς πήρε πίσω τον alpha,χωρίς κανείς να γνωρίζει την συμφωνία.Ενισχύθηκε η ενημέρωση με καλές εκπομπές όπως οι 360 μοίρες,Αυτοψία κλπ.Εκτός αυτού ο alpha επέστρεψε στην μυθοπλασία καθώς και στην ψυχαγωγία χωρίς υπερβολές.
  Με μικρότερο budget από τον ant1 και το mega κατόρθωσε να παίρνει την πρωτιά και να πρωταγωνιστεί,βάζοντας σε τάξη τα οικονομικά.
  Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτός ο δαιμόνιος και επτάψυχος επιχειρηματίας θα αφήσει τον alpha,στον οποίο έχει επενδύσει μισό δισ. ευρώ ,να καταρρεύει λόγω μη λήψης άδειας οφειλόμενου τούτου στις στρεβλώσεις του διαγωνισμού δηλονότι αυτός που προσέφερε ως 61 εκ. € δεν έλαβε άδεια ενώ έλαβε άδεια κανάλι με 20 εκ. € λιγότερα!
  Οι επόμενες 90 ημέρες θα έχουν όντως ενδιαφέρον.Πάντως σήμερα αποφασίστηκε να βγει στον αέρα κανονικά το πρόγραμμα.
  Και το ΜΑΥΡΟ σε έναν σταθμό που πρωταγωνιστεί θα είναι πολύ δύσκολο.

Leave a Reply

%d bloggers like this: