Ενισχύει το πρόγραμμά της η Nova

Nova. Zεις Καλύτερα!Κινητικότητα από τη Nova για την ενίσχυση του περιεχομένου της. Το Nova Cinema 4HD μετατρέπεται σε κανάλι ξένων σειρών πρώτης προβολής, και μάλιστα από τον Οκτώβριο πρόκειται να φιλοξενήσει μια νέα δυναμική σειρά, παραγωγής HBO, το «Westworld» με τον Άντονι Χόπκινς, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική. Παράλληλα, θα προσθέσει το κανάλι Novasportsories HD, με αφιερώματα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ομάδες και παίκτες, ενώ τα Novasports εξασφάλισαν αποκλειστικά τη ζωντανή μετάδοση και για τα δύο επόμενα χρόνια του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Ligue 1).

Από την 1η Αυγούστου όλοι οι συνδρομητές της Nova έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα κανάλια Novacinema, Novasports και Novalifε σε High Definition και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Και η θέαση HD περιεχομένου παρέχεται πλέον σε όλους τους συνδρομητές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ακόμη, η Forthnet προχώρησε στην καθιέρωση της ενιαίας χρήσης του εμπορικού σήματος «Nova» για όλες τις υπηρεσίες της που απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες και μικρ%B

%d bloggers like this: