Δημοσιογράφοι Alpha: Δεν θα απεργήσουμε αύριο!

ALPHAΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι δημοσιογράφοι του Alpha, αποφασίσαμε κατά συντριπτική πλειοψηφία να μην ρίξουμε μαύρο στην ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της αυριανής 24ωρης απεργίας. Στο μαύρο δεν απαντάμε με μαύρο. Αυτές τις κρίσιμες ημέρες, η φωνή μας είναι το πιο ισχυρό όπλο μας. Ο Alpha, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μια υγιής επιχείρηση χωρίς δάνεια, που μπήκε στην διαδικασία της δημοπρασίας, προσφέροντας 61 εκατομμύρια ευρώ και παρόλα αυτά δεν πήρε άδεια.

Η κυβέρνηση ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένη να κλείσει τον πρώτο σε τηλεθέαση σταθμό, και μάλιστα εμπαίζει εκατοντάδες εργαζόμενους, λέγοντας ότι θα απολυθούν, αλλά να είναι ήσυχοι! Θα πάρουν επίδομα απασχόλησης. Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας όργανα, να στηρίξουν με κάθε μέσο τον αγώνα μας, ώστε ο Alpha και οι υπόλοιποι σταθμοί που απειλούνται με λουκέτο, να μείνουν ανοιχτοί.

Καλούμε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση, να πάψει να ασχολείται με αριθμούς και να δείξει επιτέλους ότι ενδιαφέρεται για τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Ο Alpha θα μεταδώσει αύριο απεργιακό δελτίο και θα καλύψει τις κινητοποιήσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε το σύνολο των συναδέλφων, δημοσιογράφων και τεχνικών που τάσσονται στο πλευρό μας και λένε όχι στο μαύρο.

Comments

  1. γεο says:

    ΚΑΙ ομως απεργήσατε οχι για εσας αλλά υπέρ τών αφενικών σας αφού δεν δείξατε την ομιλία του πρωθυπουργού,οπως κάνατε με ολους τους διατελέσαντες πρωθυπουργούς εως τώρα.Ετσι κι αλλιώς τα αφεντικά είναι αδίστακτα και οταν ερθει η ωρα να σας χρησιμοποιήσουν εναντίον της κυβέρνησης και μετά να σας πετάξουν απλήρωτους οπως κάνει τώρα το μέγα θα το κάνουν.Δυστυχως δεν εχετε μάθει να αγωνίζεσθε διότι ζήσατε μέσα στήν ασφάλεια απο ολες τις κυβερνήσεις που κάλυπταν την παρανομία των αφεντικών σας και νομίζατε οτι είσθε ατρωτοι.Οταν εκλεισε ο ΑΛΤΕΡ δεν βγήκατε στα κάγκελα,οταν εκλεισε η ΕΡΤ το ιδιο,τώρα ομως ζητάτε απο ολους να κάνουν αυτό που δεν κάνατε εσεις.Και μη μου πείτε οτι δεν σας το επέτρεψε το αφεντικο διότι συνεχώς κόπτεσθε οτι δεν δέχεσθε υποδείξεις απο κανέναν και οτι κάνετε ανεξαρτητη δημοσιογραφία.Αρα στην ιδιωτική τηλεόραση δεν υπάρχει ελευθερία εκφρασης οτι πεί το αφεντικό.Οι κορώνες περί πλουραλισμού και ελευθεροτυπίας πάνε περίπατο.Ι

Leave a Reply

%d bloggers like this: