“Η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ πρέπει να μεταδοθεί”

ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΘΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εξελίξεις που αφορούν στον χώρο των ΜΜΕ και οι επιπτώσεις τους στους εργαζόμενους που απασχολούνται σ’ αυτά, είναι πέραν κάθε αμφιβολίας καταστροφικές.
Η συμπαράσταση στους εργαζόμενους των ιδιωτικών ΜΜΕ είναι δεδομένη και χωρίς αστερίσκους.

Eμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις επιπτώσεις που είχαν στην ΕΡΤ.

Σε καμμία περίπτωση όμως, δεν μπορεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση να γίνεται αντικείμενο σκοπιμοτήτων και μικροπολιτικών και μάλιστα σε βάρος της αξιοπιστίας της και του ρόλου της!

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες και οι επιπτώσεις που είχαν οι επιλογές αυτές, όπως η παρεμπόδιση μεταδόσεων σημαντικών γεγονότων και δράσεων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας μας.
Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των θεσμικών φορέων της χώρας πρέπει να μεταδοθούν ανεμπόδιστα.

Ας αφεθεί η ΕΡΤ να επιτελέσει τον ρόλο της απέναντι σ’ αυτούς που την πληρώνουν.

 

9/9/2016

 

Συντονιστικό Σωματείων

Σκηνοθετών,

Διευθυντών Παραγωγής και

Εικονοληπτών

ΕΡΤ

Comments

  1. Ονόματα που υπογράφουν την ανακοίνωση!!!!
    Προδότης μια φορά, πάντα προδότης!!!
    Είδαμε τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις που είχαν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ οι προδοσίες και είδαμε οι συλλογικότητα και η αλληλεγγύη τη έκανε!!!

  2. Οξω says:

    Ας αφεθουν και αυτοι που την πληρωνουν να επιλεξουν επιτελους αν θελουν να την πληρωνουν η οχι; Για να δουμε μετα αν ολοι εσεις που βγαζετε αυτες τις ανακοινωσεις προστασιας των αφενταδων σας θα μπορειτε να τι κανετε στην πλατη ολου του λαου.

Leave a Reply

%d bloggers like this: