ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΕπί 6 χρόνια τα media έπαιζαν σκληρό ροκ την  κοινωνία. Έβγαιναν  “από  άμβωνος” και έλεγαν πως πρέπει οι μικρομεσαίοι να κλείσουν

 

Τώρα οι ρόλοι αλλάζουν. Η πίεση είναι προς τους πάνω. Αλλά και σε αυτό πρέπει να υπάρχουν όρια. Ειδικά από τη στιγμή που παίζονται οι τύχες των εργαζομένων και πάλι.

 

Πριν την πληρωμή των χρημάτων θα ξέρουμε

 

Κατά τα άλλα. Οι νέοι δεν έχουν ακόμη ομάδες και τα λάθη επαναλαμβάνονται στις πρώτες μέρες της συγκρότησης των σχημάτων.

 

Οι αποτυχημένοι μαζεύονται για να καταστρέψουν κι άλλα μαγαζιά.

 

Επίσης, είναι μάλλον ακατανότητο πως σχήματα της αριστεράς θέλουν να παίξουν με πρόσωπα που υπηρέτησαν τον εκσυγχρονισμό της χώρας και μοίρασαν δημόσιο χρήμα σε διάφορους …πρωταγωνιστές.

 

Και έρχεται και η ώρα των αλλαγών στην ΕΡΤ. Δεν αποκλείονται και αποχωρήσεις. Αλλά, κάτι πρέπει να γίνει και να ξυπνήσει, καθώς οι περισσότεροι στο Ραδιομέγαρο είναι στον …κόσμο τους!

Comments

 1. NIKGEO says:

  Με κλείσιμο καναλιών ο πλουραλισμός δεν ενισχύεται.Δυστυχώς αποκαλύπτεται σιγά σιγά ότι μοναδικός στόχος ήταν η αλλαγή ισορροπιών στο τηλεοπτικό τοπίο,τίποτα άλλο
  παρά μόνο το ανακάτεμα της τράπουλας.
  Ο εργολάβος που συμμετείχε σε κανάλι ( με μη εργολάβους) ήταν διαπλεκόμενος,σήμερα ένας άλλος επιχειρηματίας με εργολαβικά συμφέροντα σε έργα που τρέχουν πήρε άδεια και ψάχνει κανάλι.Κανείς ( σχεδόν)δεν μιλά,θεωρείται νορμάλ.
  Όλοι μιλούν για αντικειμενικότητα στις ειδήσεις.Ποιός όμως θα την κρίνει;Διότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα δελτία της ερτ είναι αντικειμενικά.Όλοι κατά βάθος ξέρουν ότι έχουν καθαρά φιλοκυβερνητική γραμμή,ο πλουραλισμός χωλαίνει στην ουσία του,όχι στην ανάγνωση χωρίων από τις ανακοινώσεις των κομμάτων κατά κοινοβουλευτική τάξη.
  Ελπίζω να μην έχουν την απαίτηση τον ρόλο αυτό να τον αναλάβουν πολιτικοί.Κριτική όλοι μπορούν να κάνουν και οι κρίνοντες κρίνονται.Όχι όμως τους διευθυντές ειδήσεων,όχινα επιλέγουν την ιεράρχηση των ειδήσεων.

Leave a Reply

%d bloggers like this: