Άνεργοι στην ΕΡΤ

ερτ logoΙκανοποίηση υπάρχει στην κυβέρνηση μόνο για την προμήθεια προγράμματος (σειρές, ταινίες, αθλητικά γεγονότα). Δεν αποκλείεται πάντως ένα μέρος της ανεργίας που θα προκύψει στην τηλεόραση να απορροφηθεί από την ΕΡΤ με φόρμουλα που θα βρεθεί.

 

Comments

 1. ΣΟΧ says:

  Σίγουρα…. Όπως απορροφήθηκαν και οι περίπου 250 συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου που δούλευαν στην ΕΡΤ τη μέρα του μαύρου, οι οποίοι ακόμα περιμένουν χρήματα. Φυσικά κανείς τους δεν επανήλθε στην ΕΡΤ. Ούτε καν για το υπόλοιπο της σύμβασης (εκτός από λίγους τυχερούς στις ειδικότητες για τις οποίες πρόλαβε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της ΝΕΡΙΤ πριν την προκήρυξη εκλογών τον Δεκ 2014)

 2. κωστας says:

  Έλα ντε τους συμβασιουχοι ο Σύριζα τους ξέχασε?

 3. riot says:

  Και οι “υπεράριθμοι” που θα πάνε?

 4. NIKGEO says:

  Είναι λύση στους 2500 χιλιάδες εργαζομένους να προσληφούν επί παραδείγματι άλλοι 500; Η εταιρεία δεν θα έχει ούτε σεντ για παραγωγή ελληνικού προγράμματος και αγορά ποιοτικού προγράμματος από το εξωτερικό.
  Εκτός αυτού κάθε πρόσληψη πρέπει να γίνει μέσω του ΑΣΕΠ.

  • ΕΥΗ says:

   Ποιο ΑΣΕΠ ρε Καραμήτρο!! Πότε έγινε ΑΣΕΠ?? με άτομα χωρίς πτυχίο εκει μέσα που κάνουν εκπομπές και παίρνουν κάργα επιδόματα..Μαιμου δηλαδή που πληρώνω εγώ δηλαδή ο Έλληνας πολίτης….κακομοίρη

 5. Άνεργος says:

  Λόγια μεγάλα για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση τα ίδια έλεγε και για τους απολυμένους συμβασιούχους θα κάνω διαγωνισμό τον Σεπτέμβριο αλλά δεν μας είπε ποιο Σεπτέμβριο

 6. manos says:

  καποιοι μπηκαν με λαμογιες, δεν θα γινει ποτε αξιολογηση στην ΕΡΤ;;;

Leave a Reply

%d bloggers like this: