Πρώτος ο ΣΚΑΪ, δεύτερος ο Alpha

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΣΚΑΪMega και ΑΝΤ1 εξακολουθούν να παραμένουν χαμηλά στην εβδομαδιαία τηλεθέαση, καθώς δεν διαθέτουν ακόμη νέα τηλεοπτικά προγράμματα. Αντίθετα ο ΣΚΑΪ, που στηρίζεται στη συνεχή ροή ενημέρωσης με εκπομπές, αλλά και ο Alpha συνεχίζουν να κρατούν τα πρωτεία της τηλεθέασης, με τον ΣΚΑΪ να έχει ξεφύγει πλέον από τους αντιπάλους του. Το Star επίσης δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα, παραμένοντας πάντα στην τρίτη θέση.

 

  28/8 – 4/9 21 – 27/8
ΣΚΑΪ 15,3% 12,1%
ALPHA 13,9% 11,7%
STAR 12,2% 10,3%
ΑΝΤ1 10,8% 9,6%
MEGA 10% 9%
ΕΡΤ1 6,8% 9%
E-TV 3,3% 3,4%
ΕΡΤ2 2,6% 10,1%
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV 1,3% 1,1%

Πηγή: Nielsen

 

 

Comments

 1. pantelis says:

  Παιδια εκει στον ΑΝΤ1 μην σταματατε να παιζετε το Λιτσα .com μεχρι να μην το βλεπει και αυτος που ειναι στη ροη και βαζει τις διαφημισεις . Ετσι τριτο τεταρτοι και τον Σεπτεμβριο προσεξτε μονο μην σας γινει συνηθεια και εισαστε τριτοτερτοι και τον Οκτωβριο.

 2. NIKGEO says:

  Ο ΑΝΤ1 πράγματι δεν έχει φαντασία ούτε στις επαναλήψεις (αλήθεια για πόσα έτη ακόμα θα παίζουν το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ &ΕΛΕΝΗΣ, ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ στην μεσημεριανή ζώνη;).
  Φανταστείτε τώρα με τα 75 εκ. ευρώ για την άδεια τι περικοπές θα γίνουν στο πρόγραμμα κλπ. προκειμένου να γίνει τμηματική απόσβεση.
  Το mega αποδεικνύει ότι δεν ήταν τυχαία πρώτο για πολλά χρόνια και η ταινιοθήκη του έχει μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον.Με αναδιοργάνωση από νέο παίκτη θα μπορούσε εύκολα να επιστρέψει στην κορυφή.
  Ο Σκαϊ αποδεικνύει ότι έχει επιλέξει την ενημέρωση και του βγαίνει.Με πινελίες ψυχαγωγίας μπορεί να αυξήσει τηλεθέαση και διαφημίσεις.
  Ο Alpha έχει γερμανική συνέπεια σε ζώνες και πρόγραμμα.Αν ξεπεράσει το ζήτημα με την αδειοδότηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρωταγωνιστήσει και θα ενισχυθεί αν παρ’ ελπίδα εκλείψει το μεγάλο κανάλι.
  Η ερτ χρειάζεται πολλή δουλειά και δυστυχώς δεν υπάρχουν σημάδια θετικά.Όλα θα κριθούν από το εάν κακι πότε θα εκπέμψει νέο πρόγραμμα.

 3. Οι δύο νέοι ξέρουν καλά ότι χωρίς εξαγορές άλλων, πρώτον δεν προλαβαίνουν να στησουν ανταγωνιστικό μαγαζί, αφετέρου και να στησουν θα χρειαστουν αρκετά χρόνια μέχρι να ξεπεράσουν σε τηλεθέαση τα ήδη εκπέμποντα, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ. Για αυτο και ο Μαρινάκης γλυκοκοιτάει την τιανιοθήκη-σηριαλ του Mega και ο Καλογρίτσας να αγοράσει στημένο μαγαζι όπως ο Alpha, για να μειωθεί η απόσταση.
  Ο ΑΝΤ1 εδωσε τεραστιο ποσό προσφορά και αμφίβολο αν μπορει να το δώσει, τέλος πάντων αν μείνουν έτσι τα πράγματα και βρεθεί το ποσό της δόσης, θα λειτουργησει με πολύ επανάληψη και χαμηλό μπάτζετ για τρεις σεζον όσο είναι οι δόσεις ευελπιστώντας λόγω έλλειψης άλλων να κρατησει τα διαφημιστικά έσοδα και να τα αυξήσει για να ρεφάρει.
  Πρέπει να βγει και σε HD και μόνο ο ΣΚΑΙ είναι σχετικά πιο έτοιμος για την τεχνολογική αναβάθμιση ενώ έχει προετοιμαστεί φέτος και για μυθοπλασία

Leave a Reply

%d bloggers like this: