Τσιόδρας: “Προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων”

ΤΣΙΟΔΡΑΣ-2ΔΗΛΩΣΗ

Στην αυταρχική νοοτροπία του κ. Τσίπρα δεν χωράει η λέξη “ανεξαρτησία”. Έτσι μετά την υποβάθμιση του ρόλου των ανεξάρτητων αρχών, όπως το ΕΣΡ, και την υπόδειξη στους δημοσιογράφους ποια θέματα οφείλουν να προβάλλουν, ήρθε χθες και η προσπάθεια υπαγόρευσης στη Δικαιοσύνη της απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες.

Όλη η Ελλάδα άκουσε τον πρωθυπουργό να λέει για το ενδεχόμενο να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός: “Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα”. Από το Μέγαρο Μαξίμου, αντί να παραδεχθούν το ατόπημα, προσπαθούν να πείσουν όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη ότι δεν κατάλαβαν καλά. Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων και ας σεβαστούν τους δημοκρατικούς κανόνες που υπαγορεύουν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Δημήτρης Τσιόδρας,  Εκπρόσωπος Τύπου

 

Comments

  1. Γιαννης-Αναστασια Καλλιθεα says:

    ……ενω αν ο Τσιπρας τα’λεγε ολ’αυτα βαζοντας στην αρχη τη φραση ”κατα τη γνωμη μου” ολα θα’ταν μελι γαλα…..δηλαδη ειναι αλλο αν πουμε σε καποιον ”εισαι ηλιθιος ”και αλλο αν πουμε ”κατα τη γνωμη μας εισαι ηλιθιος”……Γραμματεις και Φαρισαιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….

Leave a Reply

%d bloggers like this: