“Λογοκρισία και ανοησία στη συσκευασία του ενός”

ΘΕΟΧΑΡΗΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χάρη Θεοχάρη

Η προσπάθεια εκφοβισμού της Δικαιοσύνης από το δίδυμο Πολάκη – Τσίπρα δεν είναι τυχαία. Εντάσσεται στη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την εγκαθίδρυση καθεστώτος ανελευθερίας, χειραγώγησης και απόλυτου ελέγχου στο σύνολο της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ε, δεν γίνονται αυτά.

Ο κ. Τσίπρας προδικάζει εν ψυχρώ την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά. Ωστόσο, η διάκριση των εξουσιών δεν είναι μια «συνταγματική λεπτομέρεια» όπως την αντιλαμβάνονται οι «φωστήρες» του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Επιπλέον, η συνειδητή πρόκληση ανεργίας σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και το κλείσιμο ανωνύμων εταιριών «με το έτσι θέλω» μειώνει τα έσοδα, ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, και την Οικονομία. Ας διαβάσουν καμιά σοβαρή μελέτη εκεί στην αριστερά που κάνουν και υποδείξεις στους άλλους να διαβάζουν… την Αυγή.

 

Είναι δε ευρέως γνωστό ότι το καθεστώς που οραματίζονται στην κυβέρνηση, όπου επικράτησε ανά τον κόσμο, οδήγησε σε απόλυτη φτώχεια, κοινωνική δυστυχία και μαζική μετανάστευση.

 

Ε, δεν γίνονται αυτά.

 

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να τον αποσύρει μαζί με τον εμπνευστή του, πριν ακόμη την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Λογοκρισία και ανοησία σε συσκευασία του ενός  -αυτό είναι ο νόμος Παππά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: