Ερωτήματα από τις δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής του τηλεοπτικού διαγωνισμού

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΑΔΕΙΕΣΖήτημα από τον έλεγχο των οικονομικών μέσων των 4 υπερθεματιστών στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρο της επιτροπής Χρήστου Δουληγέρη στο Star . “Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο πόθεν έσχες γιατί είναι λίγο βαρύς. Εμείς κάναμε έλεγχο ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν και υπάρχουν στην εταιρεία”, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού και το Βαγγέλη Γκούμα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού  αναφέρει  πως κάποια χρήματα προέρχονται από αγοραπωλησίες και κάποια υπάρχουν μέσω των φορολογικών δηλώσεων, ενώ υποστήριξε πως δεν απαιτείται από τους υπερθεματιστές να υπάρχει το χρηματικό ποσό, αλλά η περιουσιακή κατάσταση.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Άρχισαν τα όργανα.Εκτός από τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας,λαγούς κλπ. ανοίγουν και ζητήματα με το πόθεν έσχες,όπου προφανέστατα δεν ελέγχθηκε ούτε το πόθεν ούτε το έσχες.Αν αληθεύουν οι αναφορές ότι επίδοξος καναλάρχης επικαλείται οικόπεδα που του χάρισε φίλος του για να καλύψει το ποσό , θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Εμάς δεν μας εχει χαρίσει ποτέ κανείς οικόπεδο,είμαστε μάλλον άτυχοι!
    Θα δικαιωθεί η σοβαρή κριτική κατά του διαγωνισμού του ευρωβουλευτή και καθηγητή κ.Χρυσόγονου ειδικά στο σημείο ότι μοναδικό κριτήριο χορήγησης άδειας είναι το χρήμα,ακόμα και αγνώστου προελεύσεως!Πάμπλο, Πάμπλο Εσκομπάρ… ….

Leave a Reply

%d bloggers like this: