Δ. Σουλτογιάννης: «Αστεία τα δημοσιεύματα περί σύλληψής μου»

ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣΠΗΓΗ: Star.gr

“Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλά και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την κατά δύο ημέρες νωρίτερα την άφιξη του Υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά”, αναφέρει ο ανταποκριτής του STAR, Δημήτρης Σουλτογιάννης διαψεύδει το δημοσίευμα περί σύλληψής εκείνου, όπως και του Θάνου Δημάδη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.star.gr/

 

Comments

 1. NIKGEO says:

  Κι αν αποδειχθεί ,αν λέμε, ότι δεν υπήρξε σύλληψη αλλά απλώς εξακρίβωση στοιχείων μετά από ειδοποίηση των αρχών ασφαλείας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δημοσιογράφων το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων θα έχει ένα θέμα.
  Το πρακτορείο δεν δίνει πληροφορίες για την μεταμφίεση των δημοσιογράφων,σε τι ακριβώς συνίστατο,θέλουμε να πιστεύουμε όχι σε καπέλο και γυαλιά ηλίου.Υστερεί το ρεπορτάζ σε αυτό το σημείο.
  Φήμες ήδη οργιάζουσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ελληνιστί σόσιαλ μίντια) θέλουν τον ένα δημοσιογράφο μεταφιεσθέντα σε εργολάβο ( πατήρ) και τον άλλο σε καναλάρχη (υιό),με μια γκλίτσα στο χέρι!

 2. ΘουΒου says:

  κι αν κυριε…ερευνητα Nikgeo αποδειχθουν και η παρακολούθηση, και οι περούκες και τα ποτα χρεωμένα σε στην ελληνική αποστολή και η πλαστογραφία τότε τι σχόλιο θα κάνεις μετά;

  Για να μην πω οτι θα έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει τις κωλοτούμπες μιας και φωτογραφίες από όλα τα παραπάνω έχουν κυκλοφορήσει (περούκες, γυαλιά, αποδείξεις με πλαστογραφημένη υπογραφή κλπ) αλλά και ο Δημάδης διαψεύδει τον Σουλτογιάνη επιβεβαιώνοντας το “και ψεύδεσαι και τρως…”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: