Τσίπρας: “Όποιος δεν δικαιλογεί τα ποσά ή δεν πληρώσει δεν παίρνει την άδεια”

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΒΟΥΛΗΩς μία από τις μεγαλύτερες τομές στη μεταπολίτευση το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας τη δημοπρασία που διεξήχθη από τη ΓΓΕΕ, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε πως και και το τελευταίο ευρώ θα πάει για τους πολίτες που έχουν ανάγκη και ξεκαθάρισε, “αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματα του θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο”. ¨Δεν θα επιτρέψουμε όμως στους κατά συρροή συκοφάντες και τους καθηγητές της διαπλοκής να μας κουνάνε το δάχτυλο. Διότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια», υπογράμμισε.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Τομή είναι όντως,ο ασθενής όμως μετά την εγχείρηση κινδυνεύει από θάνατο προκληθέντα. πό παρενέργειες.
    Εν τω μεταξύ μιλούν για δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης & το μοναδικό κριτήριο χορήγησης τηλεοπτικής άδειας είναι το χρήμα.Υπέρτατη αξία το χρήμα!!!
    Αλήθεια η διορισμένη από την εκτελεστική εξουσία επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού δεν ανακοίνωσε σε χρόνο ρεκόρ ότι όλα είναι εντάξει με το πόθεν έσχες των υπερθεματιστών; Αλήθεια δεν έλαβαν υπόψη κανένα από τα δημοσιοποιηθέντα στοιχεία από διάφορα μμε για έναν εκ των νέων καναλαρχών,στοιχεία που αν ευσταθούν υπάρχει ζήτημα και για το έσχες και για το πόθεν;Τόσο ελαφρά τη καρδία κατέληξαν ότι δεν υφίσταται πρόβλημα πόθεν έσχες;Τελικά είχε δίκιο ο καθηγητής κ. Χρυσόγονος,υπάρχει κίνδυνος άνευ ελέγχου οποιοσδήποτε ακόμα κι ο Πάμπλο Εσκομπάρ να αποκτήσει μέσο ενημέρωσης.
    Κι από το γεγονός όμως ότι η επιτροπή αποφάσισε ότι όλα είναι εντάξει την ώρα που υπουργός μιλά για μαύρα και για απουσία τοσο του πόθεν όσο και του έσχες έχει ήδη ρίξει σκιές στην εν λόγω ιστορία.Τα λογια δεν αρκούν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: