Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τα δάνεια

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΟΛΑΝέες καταθέσεις αυτήν την εβδομάδα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια στα ΜΜΕ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Star) και ο Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1) θα προσέλθουν για να καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη (20 και 22 Σεπτεμβρίου) στην Επιτροπή, ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης («Πρώτο Θέμα») απέστειλε επιστολή, αναφέροντας ότι απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους και πως δεν αρνείται να προσέλθει για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή. Επίσης θα κληθούν να καταθέσουν ο διευθυντής επιθεώρησης και ο διευθυντής εποπτείας της Τραπέζης της Ελλάδος, στις 27 και 29 Σεπτεμβρίου.

Στις 4 Οκτωβρίου προγραμματίζεται να κληθεί ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και στις 6 Οκτωβρίου ο σημερινός διοικητής Γιάννης Στουρνάρας.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Πλέον θα είχε ενδιαφέρον να κληθούν στην επιτροπή κατά πρώτον οι 2 υπερθεματιστές κύριοι Μαρινάκης,Καλογρίτσας ,ο Κυριακού έχει ήδη κληθεί ενώ ο Αλαφούζος έχει καταθέσει.Εκτός από την τράπεζα Ελλάδος πρέπει να κληθεί εκπρόσωπος της τράπεζας Αττικής μετά από όσα γράφτηκαν το ΣΚ στον τύπο και να δοθούν ξεκάθαρρες απαντήσεις για τυχόν δανειοδοτήσεις κάποιων εκ των 4 υπερθεματιστών.
    Πρέπει να ακολουθήσει έλεγχος των πόθεν έσχες από την αρμόδια επιτροπή της βουλής και να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
    Ελπίζω να μην αρχίσουν αναφορές του τύπου όλα στο φως και το μαχαίρι στο κόκαλο.

Leave a Reply

%d bloggers like this: