ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΘολή η εικόνα απο το διαγωνισμό για τις άδειες.Η κυβέρνηση με την αφορμή που έδωσε φτάνει στην εκδίκαση της υπόθεση στο ΣτΕ, με δύο σοβαρά αντεπιχειρήματα.

 

Πέρα από την κρίση περί αντισυνταγματικότητας, τα ζητήματα που ανέδειξαν οι επικριτές είναι η ενδεχόμενη απώλεια των θέσεων εργασίας και οι σκιές στον έλεγχο των οικονομικών μέσων.

 

Και ακόμη ο αγώνας έχει άλλες 10 μέρες.

 

Υπάρχει περίπτωση να σωθούν δύο μεγάλα συγκροτήματα, πουλώντας το MEGA; Μακρινό, αλλά και απίθανο.

 

Άλλος ο παρουσιαστής και άλλος ο σχολιαστής στο νέο, υπό σχεδιασμό, MEGA.

 

Το δικαίωμα στην ξενοφοβία  που παρουσίασε ο “ποιητής” στις 6.00 το απόγευμα,  για να μην πηγαίνουν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο του Ωραιοκάστρου, δεν ενόχλησε σχεδόν κανένα στο Φάληρο.

 

 

Σίγουρα, δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις, ορισμένοι άνθρωποι είναι βαθιά δημοκρατικοί, αλλά αντίδραση δεν είδαμε, κιόλας.

 

Να υποθέσουμε πως καλά τα λέει, έτσι;

 

 

Το “shop in a shop” που κάποτε περιγράφε τελείωσε ή συνεχίζεται;

Comments

 1. NIKGEO says:

  Το ζήτημα ξεκίνησε από την ανοησία του περιορισμού των αδειών σε 4 άνευ πραγματικού λόγου.
  Ανομολόγητος στόχος των εμπνευστών ήταν να σκυλεύσουν το μέγκα,το κανάλι της διαπλοκής όπου συμμετείχε ο μεγαλεργολάβος ο οποίος αποχωρεί πανηγυρίζοντας υπέρ της κυβέρνησης ( το οποίο μέγκα λόγω του καβγά των μετόχων βρέθηκε στην πιο αδύναμη θέση ενώ οικονομικά με αναδιάρθρωση ήταν απολύτως βιώσιμο και από πλευράς τηλεθέασηςε προβολή της ταινιοθήκης χτυπά την πρώτη θέση!), να βγάλουν από το παιχνίδι τον σκαϊ ( δεν τους βγήκε ,ο επιχειρηματίας αποδείχθηκε στρατηγικός παίκτης) και να αναγκάσουν τους υπόλοιπους παίκτες σε συνεργασίες ( στην ουσία να χαρίσουν έτοιμα κανάλια σε άλλους επιχειρηματίες).
  Όλοι υπέθεταν ότι ο κατά τεκμήριο ισχυρότερος παίκτης ( όμιλος Βαρδινογιάννη) ,συμμετέχων με 2 σχήματα θα χτυπήσει μια άδεια.Το παιχνίδι ξέφυγε ,η λοταρία έφτασε σε
  δυσθεώρητα ύψη,η στρεβλή διαδικασία οδήγησε στο να λάβει άδεια καποιος με 43 εκ. και όχι κάποιος που προσέφερε 61 εκ.
  Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκε ότι οι 3 από τους 4 φακέλους είχαν προβλήματα με το πόθεν έσχες.Ξαφνικά την άλλη μέρα ανακοινώθηκε ότι η επιτροπή βρήκε τα πάντα μια χαρά ,όλοι πέρασαν το πόθεν έσχες.
  Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με συνέντευξη του προέδρου της επιτροπής αλλά και την ιστορία με τα βοσκοτόπια – οικόπεδα των 100 εκ. Ευρώ.Ακολούθησε η υπόθεση με τις δανειοδοτήσεις του υποψηφίου καναλάρχη από την μη συστημική τράπεζα,η δίοικηση της οποίας ορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση,στην οποία βασικός μέτοχος είναι το Τσμεδε ,ταμείο μηχανικών.Σύμφωνα με τα
  ρεπορτάζ alpha & star αλλά και εφημερίδων εταιρείες ενός εκ των υπερθεματιστών δανειοδοτήθηκαν με ποσό άνω των 70 εκ. Ευρώ από την τράπεζα τα έτη 2015-2016.Μάλιστα αναφέρθηκε ότι είχε εγκριθεί τις τελευταίες μέρες δανειο 19 εκ . Ευρω το οποίο δεν δόθηκε λόγω της αποφασης του κεντρικού τραπεζίτη περί απαγόρευσης χορήγησης δανείου άνω των 100 χιλιάδων μεχρι του ορισμού νέας διοίκησης.
  Αν όλα αυτά ελεγθούν και είναι αληθή:α)δημιουργείται σοβαρό νομικό και ηθικό ζήτημα για την διαδικασία ελέγχου του πόθεν εσχες, β) ομοίως προκύπτει σοβαρό ζητημα για την διαδικασία του διαγωνισμού,γ) δημιουργεί πολιτικό πρόβλημα διότι εγκαίρως ο υπουργός αμυνας μίλησε για μαυρο χρήμα,πιέσεις κ.ο.κ.
  Χρειάζεται πολιτική πρωτοβουλία για να ληξει
  το αδιέξοδο.
  Πρέπει να ανατεθεί σε επιτροπή της βουλής σε συνεργασία με την επιτροπή για το μαύρο χρήμα αλλά και ειδικούς επιστημονες ώστε μα ελεγθεί το εσχες και το πόθεν όλων των εμπλεκομένων πριν προχωρήσει η διαδικασία στην επόμενη φάση.Άλλως οι σκιές θα παραμείνουν … …
  Σημείωση: η εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ της ερτ μετά τις 10.00 ασχοληθηκε με το ζητημα των αποκαλύψεων για τράπεζα Αττικής και την σύνδεση του θέματος με τις τηλεοπτικές άδειες.Διέκρινε κανείς έκδηλο εκνευρισμό ενώ το θέμα παρουσιάστηκε αποκλειστικά ως ξεκαθάρισμα λογαρισμών μεταξύ συμφερόντων και επιχειρηματικός πόλεμος παρορώντας ότι η από την εκάστοτε κυβέρνηση ελεγχόμενη τράπεζα φερεται να χρηματοδότησε μετά τον Γενάρη 2015 εταιρείες συμφερόντων ενός εκ των υπερθεματιστων με ποσά άνω των 70 εκ.ευρώ!Αλήθεια έχετε ακουσει πότε ξεκινά το νέο πρόγραμμα της ερτ;Ο Σεπτέμβρης τελειώνει,οι διακοπές ολοκληρώθηκαν προ πολλού!

 2. Mathousalas says:

  Αν!Αν!Αν!Αν η γιαγιά είχε ρόδες θα ήταν πατίνι!Καλά έχεις κληρομικό χάρισμα,με το να βλέπεις το μέλλον.Α και χαιρετίσματα στη Digea,αύριο ανακοινώνεται ο νέος χάρτης συχνοτήτων.Μυξομάντιλα εντός!!!!

  • Αγαπητέ Μαθουσάλα μάλλον έχεις λάθος ενημέρωση, δεν υπάρχει νέος χάρτης συχνοτήτων, νέος χάρτης κέντρων εκπομπής είναι.
   Αν και κανονικά συχνοτήτων θα έπρεπε να είναι, αλλά στη βιασύνη τους να παρουσιάσουν κάτι κάνουν μισές δουλειές και θα ξαναπληρώνουμε και για χάρτη συχνοτήτων!

Leave a Reply

%d bloggers like this: