Γ.Χριστοφορίδης : «Ήθελαν να χρεώσουν, σε μένα και στην κυβέρνηση, ότι κάνουμε… μεγάλη ζωή στη Ν. Υόρκη»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣΠΗΓΗ: “ΑΥΓΗ”

της Αγγέλας Νταρζάνου

O δημοσιογράφος και μέλος της κυβερνητικής αποστολής για τη σύνοδο του ΟΗΕ, Γιώργος Χριστοφορίδης μίλησε στην “ΑΥΓΗ” για την πολύκροτη υπόθεση με την πλαστογράφηση του ονόματους από δημοσιογράφους που συνελήφθησαν με περούκα.

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, στο γνωστό πλέον «Perouka_gate» που διαδραματίστηκε το Σάββατο το βράδυ στη Νέα Υόρκη, ως μέλος της κυβερνητικής αποστολής που συνόδευε τον Νίκο Παππά για τη σύνοδο του ΟΗΕ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.avgi.gr/

Comments

 1. NIKGEO says:

  Μεγάλη ζωή με 20 δολλάρια;
  Καλή η επικοινωνιακή ανάσα από ανοησίες αλλά για την ουσία του ζητήματος του πόθεν έσχες τουλάχιστον ενός εκ των υπερθεματιστών καμμία απάντηση.
  Εκτός αυτού θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί η κοινη γνώμη για τον σκοπό του ταξιδιού του υπουργού τύπου στον Καναδά (γράφτηκε για κάποιο συνέδριο,ποιό ήταν το θέμα,ήταν αναγκαία η παρουσία προς υποστήριξη εθνικών συμφερόντων,ήταν τόσο αναγκαία η παρουσία της πτωχευμένης Ελλάδαςκλπ. ;), πόσα και ποια άτομα τον συνόδευαν,ποιο το ακριβές κόστος και αν καλύπτει την δαπάνη το δημόσιο.
  Διότι οι εποχές είναι δύσκολες,κόβονται συντάξεις μήνα μήνα ( οι επικουρικές πετσοκόφτηκαν,ισχύει στην πραγματικότητα ρήτρα μηδενικού ελλείματος) και η ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση βαθαίνει και θεριεύει.

  • γιωτα says:

   Εμ δεν διαβαζετε καλα τις ειδησεις. Ξεκινησαν με δυο μπιρες των 20 ευρω και θα συνεχιζαν να χρεωνουν για να δειξουν σπαταλη αλλα τους επιασαν αμεσως οι Αμερικανοι. Εκει δεν ειναι Ελλαδα.

 2. NIKGEO says:

  Μια χαρά τις διαβάζουμε τις ειδήσεις. Το ότι θα συνέχισαν να χρεώνουν (αν και απο πουθενά δεν προκύπτει επίσημα ότι έγινε χρέωση εκτός από το γνωστό τηλεγράφημα του κρατικού ΑΠΕ,ούτε υπάρχει καταδικαστική απόφαση ) είναι εικασία.
  Για την ουσία του ερωτήματος σχετικά με το σκοπό του ταξιδιού,το κόστος αυτού, τα άτομα που συνόδευαν τον υπουργό κλπ. δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ενημέρωση.

Leave a Reply

%d bloggers like this: