Αντίστροφη μέτρηση για το ΔΟΛ ως τις 15 Οκτωβρίου

ΔΟΛΝέο χρονικό όριο για την επίλυση των προβλημάτων στο ΔΟΛ θέτει ο Σταύρος Ψυχάρης.  Με επιστολή του που παρουσιάστηκε στη γενική συνέλευση και από υποστήριξε ο διευθυντής του “Βήματος”, Αντώνης Καρακούσης οι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν χωρίς να λάβουν μισθό ως τις 15 Οκτωβρίου.  Το συγκεντρωμένο προσωπικό κάγχασε στο άκουσμα της είδησης και επρόκειτο για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο ΔΟΛ, με τη συμμετοχή ακόμη και του Γιάννη Πρετεντέρη.

Σύμφωνα με τη θεωρία της διοίκησης, αν υπάρξει επενδυτής τότε οι εργαζόμενοι θα αποπληρωθούν και στη συνέχεια θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα μείωσης του προσωπικού. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον τότε θα κινηθεί η διαδικασία για την προστασία του οργανισμού από τους πιστωτές .” Αν το κάραβι πάει στην ξέρα, τα αμπάρια του είναι γεμάτα” είπε ο διευθυντής της εφημερίδας.

 

Οι εργαζόμενοι από την  πλευρά τους κατέληξαν πως θα ζητήσουν από τη διοίκηση την καταβολή ενός 15νθημέρου. Νέα συνέλευση θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου.

 

 

Comments

  1. αέναα mediaκα δάνεια says:

    Χάρης κ Πάνος Κατσιμίχας:΄΄Για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η δουλειά,Για ένα κομμάτι ψωμί πρέπει να δώσεις πολλά…΄΄

  2. PERIKLIS says:

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Λ. ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΙΔΕΣ ΣΑΓΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?

    ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ.

Leave a Reply

%d bloggers like this: