Ν.Παππάς : Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν ότι θα πάρει την άδεια

ΠΑΠΠΑΣ-ΕΡΤ1ΠΗΓΗ: Παραπολιτικά FM/ ΑΠΕ

«Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νικος Παππάς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Σε κάθε σημείο αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται. Όταν λοιπόν την Δευτέρα έχουμε την καταβολή των χρημάτων αυτό θα είναι περιουσία της διαδικασίας» υπογράμμισε ο κ. Παππάς και αναφέρθηκε σε μια «πραγματικότητα όπου θα έχουμε νόμιμες άδειες για πρώτη φορά» ενώ είπε ότι στην «Ελλάδα έχει συντελεστεί αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.amna.gr/

Comments

  1. NIKGEO says:

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η απάντηση του υπουργού για το γεγονός οτι ο κ.Χρήστος Καλογρίτσας είναι εργολάβος κι αν αυτό συμβιβάζεται με την ιδιότητα του καναλάρχη σήμερα στα Παραπολιτικά 90.1: υπερθεματιστής είναι ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας ενώ απλώς εργολάβος είναι ο πατέρας του.Αλήθεια ο πρώτος έχει οικονομική αυτοτέλεια ;Κι αν ναι, η περιουσία στο πόθεν εσχες σε ποιον ανήκει στον πρώτο ή στον δεύτερο;Με την ίδια λογική ο κ. Φώτης Μπόμπολας ασχολείτο με τα μίντια ενώ ο πατέρας Γιώργος Μπόμπολας και η υπόλοιπη οικογένεια με τις κατασκευαστικές εταιρείες.Τότε γιατί τόσα χρόνια στοχοποιούσαν το mega ως διαπλεκόμενο κανάλι;Κοροϊδία!
    Ανακοινώθηκε από τον ΓΓΕ ( υπήρχε σχετικό post και στις έγκυρες τυπολογίες) ότι και οι 4 υπερθεματιστές πέρασαν τον έλεγχο του πόθεν έσχες;Έγινε έλεγχος;Μάλλον όχι.Θυμάμαι ότι την προηγούμενη μέρα προ της ανακοίνωσης υπήρχε post στις ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ.gr ότι υπάρχει θέμα με τρεις από τους τέσσερις φακέλους.
    Γιατί όλη η βιασύνη να τρέξει η διαδικασία;Μήπως γνώριζαν την ιστορία με την μη συστημική τράπεζα;
    Μισές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,Μισές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Leave a Reply

%d bloggers like this: