Μηλιώνης: Δεν έγραψε εγώ το τηλεγράφημα του ΑΠΕ για το “περούκα gate”

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ-ΑΠΕΔΗΛΩΣΗ Γιώργου Μηλιώνη

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη.

Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.

Δεν το έπραξαν.

Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ.

Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονοματός μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ

Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ.

Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων.

 

Γιώργος Μηλιώνης

Δημοσιογράφος

Comments

  1. Καρφωνεστε says:

    Το οτι το εδωσε ο Παππας μετα απο 24 ωρες και οπως ηθελε παρουσιασμενο γιατι κατι τον ενοχλησε ( τι αραγε;) το εχουμε καταλαβει. Αν αποδειχθει οτι το υπαγορευσε κιολας θα εχει πολυ πλακα. Οπως και αν δεν υπαρχει συλληψη οπως ειπαν απο την πρωτη στιγμη, Θα αρχισει να ξεφτιζει η ιστορια και θα γυρισει τουμπα η κατασταση. Και βεβαια δεν χρειαζεται κανεις να δει και μεσα απο αυτο το ξεβρακωμα τι κανουν τα αδεσμευτα κρατικα μεσα την ωρα που η κυβερνηση λυσσαει για τον πολεμο απο τα ιδιωτικα..

  2. nikos roussis says:

    Από την στιγμή που ο απεσταλμένος του ΑΠΕ στην Νέα Υόρκη “φωτογραφίζει” τον πρόεδρο του Πρακτορείου, ως μόνο υπεύθυνο για την διακίνηση αυτής της “μούφα” είδησης, δεν μπαίνει άραγε θέμα καθαίρεσης του Μιχάλη Ψύλου από την θέση του? Ως ελάχιστη ένδειξη καταλόγισης και αποποίησης ευθυνών του γκοβέρνου….

Leave a Reply

%d bloggers like this: