«Αγορά»: «H κυβέρνηση “άδειασε” τους δανειολήπτες»

AGORAΜε τίτλο «H κυβέρνηση “άδειασε” τους δανειολήπτες» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». εφημερίδα αποκαλύπτει επιστολή-βόμβα της Κομισιόν, στην οποία επισημαίνεται  ότι ήταν απόφαση της Αθήνας να μην νομοθετήσει το δικαίωμα του οφειλέτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

 

·        αποκαλύπτει τον κίνδυνο να περικοπούν και κύριες συντάξεις καθώς ο επανυπολογισμός τους θα γίνει με το ίδιο μοντέλο που οδήγησε στις μεγάλες μειώσεις των επικουρικών.

·        δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των συναντήσεων της Ντέλια Βελκουλέσκου με τους κοινωνικούς εταίρους και για την αγωνία της εκπροσώπου του ΔΝΤ για τα capital controls στην Ελλάδα. 

·        φέρνει στο φως ευρήματα του πορίσματος της ΤτΕ για την Attica Bank, που δείχνουν ότι η τράπεζα έδινε δάνεια «στα τυφλά». 

 

 

 

 Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος δηλώνει: «Ιδεοληπτική η εμμονή του ΔΝΤ στις απολύσεις» και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Η Ελλάδα στο πρόσωπο του Κυριάκου βρήκε έναν νοικοκύρη».

Leave a Reply

%d bloggers like this: