Η αναφορά της αστυνομίας της Νέας Υόρκης για τη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ-ΑΠΕΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιεύει την αναφορά της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης (ΝΥPD) για τους δύο Έλληνες δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, στην Νέα Υόρκη. Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό, στηρίχτηκε σε αυτήν την αναφορά της αμερικανικής αστυνομίας.

Η αναφορά της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που συνοδεύεται και από φωτογραφίες των δύο Ελλήνων δημοσιογράφων, (“με τη θέλησή τους”, μάλιστα, όπως τονίζεται), σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «στις 17/9, περίπου στις 15:25 αστυνομικοί της ειδικής υπηρεσίας DSS απάντησαν σε κλήση που έλαβαν από την 42η οδό, που βρίσκεται μεταξύ της 2ης και 3ης λεωφόρου, καθώς ειδοποιήθηκαν από την ομάδα ασφαλείας του Έλληνα υπουργού Επικρατείας ότι χρειάζονται βοήθεια. Έπειτα από την άφιξη τους, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εξακρίβωση των στοιχείων των παρακάτω ατόμων:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.amna.gr/

Comments

  1. nikos roussis says:

    Πολύ εύπιστους σας βλέπω, να αποδέχεστε “αμάσητα” τις δικαιολογίες του Ψύλου (που όπως λέει έχει ακέραια την ευθύνη για ότι δημοσιεύεται στο ΑΠΕ) ότι, το τηλεγράφημα του, για την “σύλληψη” των δύο δημοσιογράφων-ανταποκριτών που ΠΟΤΕ δεν έγινε, στηρίζεται σε σχετική αναφορά της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Εσεις, ως υπέρμαχοι της διασταύρωσης της είδησης, δεν του λέτε να δημοσιεύσει και μια φωτοκόπια αυτής της αναφοράς στα Αγγλικά, που να εμφαίνεται, με κάποιον τρόπο, ότι παραλήπτης ήτανε το ΑΠΕ.

  2. Οξω says:

    Δεν δημοσιευει την αναφορα. Λεει τι γραφει η αναφορα και αν θελουμε το πιστευουμε.Γιατι η αλλη πλευρα λεει οτι δεν υπαρχει καν αναφορα. Και για να μην την δημοσιευει το ΑΠΕ καποιο λακο εχει η φαβα. Αυτον στο οποιο εχει ηδη πεσει μεσα ο Υπουργος-υποβολεας-καθοδηγητης-ανταποκριτης-δικηγορος Καλογριτσα Νικος Παππας.
    Υγ. Ακομη και στα οσα υποτιθεται οτι γραφει η αναφορα δεν υπαρχει πουθενα η λεξη συλληψη και πλαστογραφια που ηταν οι δυο βασικες λεξεις στο τιτλο του ΑΠΕ οταν δημοσιευσε τη παραγγελια.

Leave a Reply

%d bloggers like this: