Επέστρεψε το Ε TV στην τηλεθέαση

ETVHDΕλάχιστη πτώση δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης των συνήθως δυο πρώτων τηλεοπτικών σταθμών Apha και ΣΚΑΙ την περασμένη εβδομάδα. Αιτία η επάνοδος του Ε TV στην τηλεθέαση. Το κανάλι με την επιστροφή των εκπομπών του, εμφανίζει άνοδο θεαματικότητας κατά 3 μονάδες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Αυξημένη επίσης είναι η θεαματικότητα της ΕΡΤ 1 ενώ το Mega παραμένει σταθερό παρά την παύση των δελτίων ειδήσεων και των εκπομπών του.

 

12/9-18/9/2016 5/9-11/9/2016
ΣΚΑΪ 13,9 13,8
Alpha 13,3 14,1
Star 11,2 11,5
ΑΝΤ1 11,1 11,9
MEGA 10,7 10,9
ΕΡΤ1 6,2 5,9
ETV 6,1 3
ΕΡΤ2 2,4 2,6
Μακεδονία TV 1,2 1,1

Πηγή:  Nielsen, ποσοστά επί %

 

Comments

 1. NIKGEO says:

  Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η σταθερότητα του Σκαϊ παρά το τέλος του καλοκαιριού αλλά και η καθίζηση του αντέννα σε χαμηλά ποσοστά,γεγονός που πληγώνει το προφίλ του ως πρωταγωνιστή.
  Αξιοθαύμαστη η αντοχή του mega,αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει χρυσή και εμπορικά εκμεταλλεύσιμη ταινιοθήκη,την οποία δεν διαθέτει κανείς άλλος σταθμός.
  Η ερτ1 δείχνει να τσιμπάει λίγο ,αλλά αποτελεί μεγάλο λάθος η μη έναρξη νέου προγράμματος.

 2. Bας says:

  Ο Σκαι κερδίζει το κοινό του Mega στα ειδησεογραφικά, το Mega όμως είναι απίστευτο ότι διατηρειται με 10-11 % και ανετα είναι μέσα στον ανταγωνισμό. Δουλεύουν άραγε πάνω από 20 άτομα τώρα εκει μέσα? Με καθαρά οικονομικά κριτήρια αυτό το κανάλι ΔΕΝ το κλείνεις, είναι “επιχειρηματική αμαρτία” αν υπάρχει τέτοιος όρος.. Το Ε βρηκε πάλι το κοινό του και μπορει και πιο πάνω.

 3. κρις says:

  Το Ε τόσες έκπομπές έχει βάλει τόσο πράγμα μέσα και είναι όπώς πέρισυ σχεδόν τι να πεις.
  Η ΕΡΤ3 είναι το ποιό ώραιο κάναλι για μένα από όλη την ΕΡΤ και δεν είναι μέσα. Κρίμα…
  Όλο το MEGA στον ΣΚΑΙ….
  Που να βγούνε όλα τα προγράματα στον αέρα θα γίνει χαμός η μπορεί να είναι παρόμια με πέρισυ τα κανάλια και τα μόνσ κερδισμένα θα είναι ΣΚΑΙ και Ε το καθένα για δικούς του λόγους.

 4. Γιαννης-Αναστασια, Καλλιθεα says:

  ….οντως η ΕΡΤ3 εχει ενα απο τα ποιτικοτερα και πιο πρωτοτυπα προγραμματα της ελληνικης τηλεορασης ……απλα αγνοειται ατη συνηθεια , εστω του ζαπιγκ απο τους τηλεθεατες….. ιδιως το νεο τπαντως εχειης προγραμμα αν σταθουμε στα τρειλερ αναμενεται να εχει πολυ ενδιαφερον……παντως εχει πολλους φανατικους τηλεθεατες….

Leave a Reply

%d bloggers like this: