Καμμένος: Δεν υπάρχουν “κολλητοί”

KAMMENOSΘέση εναντίον του  Χρήστου Καλογρίτσα και υπέρ της κυβέρνησης έλαβε ο Πάνος Καμμένος με μήνυμά του στο twitter. Ο υπουργός εθνικής άμυνας έγραψε πως “η κυβέρνηση απέδειξε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε, οι δήθεν “κολλητοί” κόβονται και οι “μη κολλητοί” με το σπαθί τους περνάν”.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Άλλο αποδεικνύουν τα γεγονότα.
  Υπήρχε προφανής σχεδιασμός για χορήγηση άδειας στην υποψηφιότητα Καλογρίτσα.
  Αυτό τεκμηριώνεται από πληθώρα γεγονότων.Το πρόβλημα είναι ότι μετά τις αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες και την τράπεζα Αττικής δεν μπορούσε να σταθεί η υποψηφιότητα, Δεν μπρούσαν να προβλέψουν τιςεν λόγω εξελίξεις.
  Ο υπουργός Άμυνας είχε μιλήσει από την αρχή για μαύρο χρήμα και αδυναμία του Καλογρίτσα να πληρώσει τη δόση ή να καλύψει το ποθεν έσχες (κατά λέξη είπε στην Δεθ σιγα μην έχει ο Καλογριτσας 50 εκ. ευρώ)! Από την συνέντευξη στην Δεθ αλλά και από δημοσιεύματα προ του διαγωνισμού ο εν λόγω υπουργός φέρεται να επιθυμούσε να λάβει άδεια ο Ιβάν Σαββίδης (είχε κάνει πρόταση για τον άλφα όντας ακόμα επιλαχών , κίνηση που επαίνεσε ο υπουργός).

  Στην υποβόσκουσα ενδοκυβερνητική κόντρα σύριζα (Καλογρίτσας) -Ανελ (Σαββίδης), οι δεύτεροι επικράτησαν κατά κράτος. Ας πρόσεχαν κάποιοι.

  Αλλά οι εκπλήξεις πάντοτε καιροφυλακτούν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: