Σαββίδης στη θέση Καλογρίτσα, αν δεν μπούνε τα λεφτά

ΣΑΒΒΙΔΗΣΑν μέσα στο επόμενο τρίωρο, ως τις 3.00 το μεσημέρι η εταιρεία τ0υ Ιωάννη Καλογρίτσα δεν πληρώσει τη δόση των 17,5 εκατ. ευρώ  τότε πρώτη επιλαχούσα είναι η Dimera Media Ltd  του Ιβάν Σαββίδη. Κι αν κι εκείνη δεν ανταποκριθεί ακολουθεί ο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά.

Comments

 1. Mikes says:

  Πλήρης γελοιοποίηση διαγωνισμού,παππά,κρέτσου και συριζα..
  Περαστικά στα παπαγαλάκια

 2. NIKGEO says:

  Η ιστορία με τους επιλαχόντες νομικά δεν στέκει και θα περιπλέξει το κύρος του συνόλου του διαγωνισμού.Η προκήρυξη δεν λύνει τις απορίες σε περίπτωση περιπλοκών με αδυναμία κάποιου εκ των υπερθεματιστών να καταβάλει το τίμημα που ο ίδιος προσέφερε.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η κάθε άδεια πλειστηριάστηκε χωριστά (απόδειξη ότι για την μία άδεια ένας κατέβαλε 43 εκ. και για την άλλη ο άλλος 76 εκ.), οι υποτιθέμενοι επιλαχόντες προέρχονται από την τέταρτη άδεια.
  Η εταιρεία Καλογρίτσα κονταροχτυπήθηκε για την πρώτη άδεια με τον Αλαφούζο και κέρδισε ο δεύτερος.
  Στην δεύτερη άδεια κονταροχτυπήθηκαν Καλογρίτσας -Μαρινάκης και κέρδισε ο πρώτος. Από την στιγμή που ο πρώτος εκπίπτει καθώς αδυνατεί να καταβάλει το τίμημα διότι είτε δεν διαθέτει τα χρήματα είτε διότι δεν έχει το πόθεν γιατί δεν είναι επιαχών ο Μαρινάκης με το τίμημα που χτύπησε την δεύτερη άδεια;Αυτό αυτομάτως δημιουργεί ζητήματα με την τρίτη και την τέταρτη άδεια.
  Τοο πουλόβερ κινδυνεύει να ξηλωθεί εντελώς!

Leave a Reply

%d bloggers like this: