Βαρδινογιάννης: Εμείς θα εκπέμπουμε!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Θα συνεχίσει την εκπομπή του το Star», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο των δανείων στα ΜΜΕ. Η ιδιοκτησία του σταθμού περιμένει την απόφαση του ΣτΕ για να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει το Star. «Γίνονται όλες οι επιχειρηματικές ενέργειες για να αποτρέψουμε τη διάλυση του σταθμού», προσέθεσε, αναφέροντας πως «το κανάλι έχει άδεια και “θα συνεχίσει να έχει άδεια»

Για τη μικρή προσφορά που κατέθεσε ο όμιλος Βαρδινογιάννη (18 εκατ. ευρώ) η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν πως αυτή ήταν η εκτίμηση για την πραγματική αξία της αγοράς. Πρόσθεσε πως η οικογένειά του επένδυσε πολλά χρήματα στο Star, αλλά αναρωτήθηκε «πώς τόσα χρόνια ρισκάραμε τις περιουσίες μας με τις προσωρινές τηλεοπτικές άδειες».

Comments

  1. Bας says:

    Δεν αναρωτήθηκε, είπε ότι θέλαμε και το κάναμε, εν γνώσει μας ενω είχαμε προσωρινές άδειες, ρισκάραμε περιουσίες κάνοντας μεγάλες επενδύσεις και το Star έκανε 80 εκατ. € τα τελευταία χρόνια.
    Αυτό που δεν είπε -αλλά το εννοούσε-, είναι ότι δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα ερχοταν μια κυβέρνηση και έτσι απλά θα έβαζε delete σε όλα αυτά σα να μην υπήρξαν ποτέ, θα χαρακτήριζε παράνομο το σταθμό του και θα βαζε τον πηχυ της τιμής των αδειών και της “νομιμότητας” σε εξωπραγματικά- εξωτηλεοπτικά επίπεδα.

Leave a Reply

%d bloggers like this: