“Κανονικά η σύνταξη Οκτωβρίου από τον ΕΔΟΕΑΠ”

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚανονικά θα καταβληθεί η επικουρική σύνταξη από τον ΕΔΟΕΑΠ την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ήδη έχει  δοθεί εντολή στις Τράπεζες να πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων. 

Την ίδια ημέρα θα καταβληθεί και η κύρια σύνταξη από το ΕΤΑΠ/ΜΜΕ. Διευκρινίζεται ότι οι συντάξεις θα έχουν πιστωθεί στους σχετικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από την Τετάρτη 28.09.2016 και ώρα 18.00,οπότε οι συνταξιούχοι μπορούν να κάνουν ανάληψη από τα atm  των Τραπεζών , εφόσον διαθέτουν χρεωστική κάρτα.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες μας , συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζει το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ μέχρι να υλοποιηθεί η κυβερνητική δέσμευση για άμεση νομοθέτηση ενδιάμεσου πόρου για τη λειτουργία του Οργανισμού, ενώ αναμένεται εντός  των ημερών  νέα τριμερής συνάντηση, στο Υπουργείο Εργασίας, όπου θα συνεχισθεί ο διάλογος στο πλαίσιο εξεύρεσης συμφωνίας.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΛΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝ/ΩΝ ΕΣΗΕΑ

 

«ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

 

www.adesmeutoi.gr

 

Comments

  1. nikos roussis says:

    Φθάσαμε, λοιπόν, συνάδελφοι στο σημείο να θεωρείται “είδηση” η κανονική καταβολή των συντάξεων, στους απόμαχους του δημοσιογραφικού κλάδου και όχι το αντίθετο. Η διακοπή της καταβολής τους δηλαδή.

Leave a Reply

%d bloggers like this: