Ξανά τα σχέδια για συγχώνευση ΕΣΡ-ΕΕΤΤ

ΕΣΡΤο ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΕΣΡ με την ΕΕΤΤ επανέρχεται στον κυβερνητικό σχεδιασμό, με απώτερο στόχο την κάλυψη όλου του φάσματος  της επικοινωνίας. Το νομικό ζήτημα είναι πως το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη Αρχή κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα, ενώ η ΕΕΤΤ διορίζεται από τον εκάστοτε υπουργό υποδομών όπως συμβαίνει και με το παρόν διοικητικό σχήμα. Το ΕΣΡ σταμάτησε να λειτουργεί με το νόμο4339/2015 από τον περασμένο Οκτώβριο.

Comments

  1. Δηλαδή αφού το ΕΣΡ κατάφερε όλα τα προηγούμενα χρόνια να τα πάει τέλεια με τις αρμοδιότητές του, αποφασίσαμε να του χώσουμε κι άλλες αρμοδιότητες για να γίνει μπάχαλο και σε άλλους τομείς, όπως οι τηλεπικοινωνίες!

    Κάτι μου βρωμάει!

  2. Ραδιόφωνο επαρχίας says:

    Εάν δεν ίσχυε ο νόμος (οι νόμοι, γιατί είναι τρεις και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και με τη συναίνεση όλων των κομμάτων) περί ασυλίας των μελών των ανεξάρτητων αρχών τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο έχει αποφασίσει προκλητικά παράνομα αλλά υπάρχουν και πολύ σοβαρές περιπτώσεις οι οποίες απέχουν πολύ του πλημμελήματος. Το γνώριζε αυτό ο καθώς πρέπει κ. Λασκαρίδης και αλώνιζε… Ο πρόεδρος του συμβουλίου με Τις Παρανομίες που δεν κατηγορήθηκε και δεν ελέγχθηκε ποτέ από κανένα! Η απόλυτη εξυπηρέτηση της διαπλοκής από τη μία και η απόλυτη καταστροφή των πραγματικών ραδιοφωνικών επιχειρήσεων για τους επαγγελματίες του χώρου!

Leave a Reply

%d bloggers like this: