Αντέχει το MEGA και σκοράρει!

mega_LARGE_t_53761_1416288_type12250Μεγάλη ανθεκτικότητα δείχνει το MEGA. Χθες Τετάρτη στην prime time ζώνη  το MEGA, με 22,3% είχε διπλάσιο ποσοστό από τα υπόλοιπα κανάλια, καθώς ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 12,4%, η ΕΡΤ1 με 11,6% (Champions League) και  το Star 11,1%.

Comments

 1. Pantelis says:

  Αν εκανε κάποιος ζαππινγκ χθες βράδυ είχε να επιλέξει . Στον αντ1 μία σειρά που πάσχει από το εφέ Φωφη Γεννήματα στην τρίτη στην τρίτη λέξη βαριέσαι φρικτά και φεύγεις τρέχοντας στον αλφα μία ” καμμένη” ταινία με την Βλαχοπουλου που και ή ίδια θα ήθελε να ξεχάσει στο σταρ την ταινία το μούτρο με jason stetham( αυτό είδα εγω) ΕΡΤ ένα αδιάφορο για μένα παιχνίδι του champions league ο ΣΚΑΙ ούτε στο ζαπινγκ το δε Ε τρεις φορές που έπεσα πάνω του πάντα πετυχενα μία ξανθιά κυρία να προωθεί κρέμες και άλλα καλλυντικά πρακτικά μιλάμε για κανάλι τελεμαρκετινγκ.Αρα πως να μην προτιμηθεί ή 15 ή επανάληψη του 50-50 ; Και βέβαια αντέχει το mega δυστυχώς όμως έχει εγκαταλειφθεί από τους πάντες μακάρι να βρεθεί κάποιος από τους καινούργιους και να πάρει αυτήν την ταινιοθηκη.

  ΥΓ. Κύριε Καλημερη για τέταρτο μήνα και ο αντ1 είναι τρίτο τέταρτος είδατε που ή συνηθεια έγινε λατρεία?

 2. Bας says:

  Πολλές φορές έχω πετύχει το Μega την τηλεόραση της κρεββατοκάμαρας από τη συζυγο το βράδυ κατά τις 10-11 που πάω να ξαπλώσω, κάτι λέει αυτό. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι την έχει καταβρεί που δεν έχει ειδησεις και πολιτικά αλλα μόνο σειρές. Ασχετα πάντως με το Mega ένα θεματικό κανάλι μόνο με σειρές-ταινίες χρειαζεται.

 3. γεο says:

  ΚΟΥΡΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ,ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.!!!

 4. nikos says:

  Η ταινιοθήκη του Mega έχει σαφέστατα αξία.
  Όμως όπως είναι τουλάχιστον τώρα η κατάσταση θα περάσει στις τράπεζες και θα εξαγοραστεί από κάποιο από τα υπάρχοντα ή νέα κανάλια.
  Αν δεν βρεθεί αγοραστής που πολύ αμφιβάλλω θα καταλήξει στην ΕΡΤ.

  • γεο says:

   Δυστυχώς στη χωρα επικρατει ασυδοσία,στην ευρώπη που κραυγάζουμε οτι ανήκουμε απαντες εκπέμπουν σε υψηλη ευκρίνεια,εδώ κατάφεραν οι ιδιώτες να παρουν παράταση και οχι μονο αλλά κατάφεραν να μπλοκάρουν με τη βοήθεια πολιτικων και την ερτ να μην προβάλλει προγραμμα σε HD κάτι που εν μερει πέτυχαν.Τι σημαινει αυτο?Καμμιά αλλαγη σε τεχνολογικο εξοπλισμο,αρα γλυτώνουμε μεγάλα εξοδα,και παιζουμε οτι πρόγραμμα εχουμε δηλ.betacam,umatic κλπ. ξεπερασμένες τεχνολογιές,και λέγοντας στους αδαεις ότι οι σειρές που ειναι γυρισμένες σε αυτά τα συστηματα ειναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο.Αυτές οι χιλιοπαιγμένες σειρές εχουν πολυ μικρή αξια ειναι τεχνολογικά ξεπερασμένες και σε hd φαινεται καθαρα η διαφορα.Εξ αλλου οτι παίζεται σε επαναληψεις ή αξία του στη διαφημιστική πιάτσα πέφτει κατακορυφα,γαυτο μη γράφετε μπαρούφες περι μεγάλης αξιας των κονσερβων του μεγα!!!Υ.Γ αλλο βιντεοθήκη,αλλο ταινιοθήκη,το μεγα δεν εκανε ταινιες ουτε και εχει.

 5. NIKGEO says:

  Το mega με σειρές όπως το ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ, 50-50 αλλά και το μέγκα σίνεμα έχει το καλύτερο πρόγραμμα στην πράιμ τάιμ.
  Ο Αντέννα μεταδίδει ταινίεςτης δεκαετίας του 1980, σαβούρες του τύπου ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ό,τι πιο κρύο είδαμε ποτέ) και πιο αργά παιχνίδι ΒΡΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ,στην προσπάθεια μάλλον να αποσβέσει τα 76 μύρια που θα σκάσει για την άδεια.
  Ο ΣΚΑΪ μετά τις ειδήσεις μεταδίδει άοσμα αμερικάνικα σίριαλ ή ελληνικές ταινίες του 50-60.
  Το star κλασικά ταινίες.
  Η ΕΡΤ (και στα 3 κανάλια) ανύπαρκτη.Ενώ θα έπρεπε ήδη να μεταδίδει ψυχαγωγικό πρόγραμμα προκειμένου να κερδίσει τηλεθεατές βρίσκεται σε μακάριο ύπνο προφανως λόγω έλλειψης πόρων χρηματοδότησης του προγράμματος.
  Ο alpha σταμάτησε τις επαναλήψεις της δροσερής Μουρμούρας ,προβάλλει 2 ταινίες αλλά και το εξαιρετικό word party.

  Αυτά εξηγούν την τηλεθέαση του MEGA;που και στην αποδρομή του από το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει μεγάλο!

Leave a Reply

%d bloggers like this: