ΑΙΧΜΕΣ

Πρώτα η Παρασκευή του ΣτΕ. Και μετά όλες οι αποφάσεις για όλους.

 

Αν είναι καλά τα χρήματα που θα βάλει ο Σαββίδης στο τραπέζι, τότε…

 

Μέσα στο Καλοκαίρι είχαμε γράψει και το Σχέδιο Β, της εκπομπής από τα περιφερειακά κανάλια για όσους τα διαθέτουν. Τώρα το σενάριο επανήλθε.

 

Και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το ΔΟΛ.

 

Μεγάλη η διαφορά στις τιμές στη μάχη για τον καθολικό πάροχοσ στην τηλεφωνία. Στο διαγωνισμό  ο ΟΤΕ ζητούσε 40 εκατ. ευρώ  και η Cosmote 25 εκατ. για την παροχή Καθολικής Υπηρεσίας και τελικά επικράτησε η Forthnet με προσφορά 4,93 εκατ. ευρώ.

 

Η ομάδα που πρωτοστάτησε με δηλώσεις και ενέργειες του στην αναβολή του πρωταθλήματος της Super League με αποτέλεσμα τον Αύγουστο να μην υπάρχουν αγώνες, ζητάει τώρα κυρώσεις από τη Nova, η οποία επιδιώκει την εφαρμογή των όρων της σύμβασης.

 

Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

 

 

Comments

 1. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Είπαμε:Το κρίσιμο σημείο είναι ΠΟΤΕ θα γίνουν οι εκλογές:

  Α..Aν γίνουν μέσα στο 2017:
  1.τις χάνει ο Συριζα,
  2.Πιθανότατα δε δίνουν την δεύτερη δόση οι νικητές άρα το ποσό για κούλη/μπουμπούκο,συνταγματολόγους του Πασοκ,καλησπέρα-καλησπέρα είναι διαχειρίσιμο κ μπορεί να γίνει ένας συμβιβασμός χωρίς να γυρίσουν άμεσα τα λεφτά.
  3.Δεν απαξιώνονται πολύ τα κανάλια των (μεγαλό)χαμένων που θα εκπέμπουν με εναλλακτικούς τρόπους.

  Β.Αν γίνουν μέσα στο 2018:
  1.Λογικά τις χάνει ο Συριζα
  2.Ομως το ποσό που θα έχουν δώσει οι νικητές θα έχει αυξηθεί πολύ κ δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο για επιστροφή.
  3.Το προιόν των (μεγαλό)χαμένων αρχ’ίζει να απαξιώνεται αρκετά.

  Γ.Αν ο Συριζα αντέξει κ φτάσει τον Μάιο 2019(ευρωεκλογές+περιφερειακές+δημοτικές):
  1.Πιθανότατα θα έχει εκμεταλλευθεί-για να αντέξει-και την αναιμική καπιταλιστική οικονομική ανάπτυξη άρα αρκετά πιθανό να βγεί πρώτο κόμμα σε συνδυασμό με τις 4πλές εκλογές.
  2.Σε κάθε περίπτωση οι νικητές θα έχουν δώσει τότε όλο το ποσό πράγμα που το κάνει μη διαχειρίσιμο για επιστροφή.
  3.Μεγάλη απαξίωση του προιόντος των χαμένων το οποίο σε συνδυασμό με το (2) και την πλήρη ανάπτυξη των καναλιών των νικητών κάνει την σκέψη των κούλη/μπουμπούκου,συνταγματολόγων του Πασοκ,καλησπέρα-καλησπέρα για άδειες σε όλους μη εφαρμόσιμη.

 2. NIKGEO says:

  Η απόφαση του ΣτΕ για αντισυνταγματικότητα του νόμου λόγω διενέργειας του διαγωνισμού από επιτροπή διορισθείσα από τον υπουργό επικρατείας (με αρμοδιότητες τύπου) και την ΓΓΕ αντί του ΕΣΡ αλλά και αυθαίρετου ορισμού των αδειών σε 4 συν κάποια ακόμα νομικά θέματα είναι σημαντική αλλά δεν κλείνει τη νομική διαμάχη.

  Έχουν ήδη κατεθεί αιτήσεις ακυρωσης και για ζητήματα κατά την διενέργεια του διαγωνισμού (συμμετοχή Καλογρίτσα,έλεγχος πόθεν έσχες από την επιτροπή, κήρυξη του σε οριστικό υπερθεματιστή,αδυναμία καταβολής α’ δόσης τιμήματος και ενδείξεις ότι είχε αδυναμία καταβολής και κατά τον χρόνο της δημοπρασίας, όταν δηλαδή πόνταρε δεν διέθετε τα χρήματα,η καταβολή εξαρτιόταν από τραπεζική χρηματοδότηση, ζητήματα σχετικά με επιλαχόντα νομικά από το γεγονός ότι ενώ κάθε άδεια εκπλειστηριάστηκε χωριστά με πολύ διαφορετικά τιμήματα υπαρχει ενιαίος πίνακας υπερθεματιστών αλλά και πραγματικά που ανέκυψαν από τις δηλώσεις του έξω από την γγε ότι εξεπλήρωσε την αποστολή του να ανεβάσει τα τιμήματα, ότι στενοχωρήθηκε που ο Αλαφούζος πήρε την άδεια τοσο φθηνά κλπ., μάλλον δεν ανέμενε ότι θα εκπέσει καποιος εκ των επιλαχόντων και θα κληθει να πάρει την θέση του.Το ΣτΕ και γενικά τα δικαστήρια θα κληθούν να κρίνουν την προδικασία, την κύρια διαδικασία αλλά και το πρακτικό κατακύρωσης του διαγωνισμού.

  Εκτός αυτού θα πρέπει τα αρμόδια όργαναν να κρίνουν και την συμφωνία του ορισμού των αδειών σε 4 με το κοινοτικό – ενωσιακό δίκαιο.

  Υπάρχει μακρύς δρόμος. Και η προθεσμία των 90ημερών δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

  Έχουμε να δούμε πολλά.

Leave a Reply

%d bloggers like this: