Συνάντηση Τσίπρα-Παππά-Μαρινάκη

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΣυνάντηση πριν από λίγη ώρα του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κυβέρνηση ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τους υπερθεματιστές των αδειών και σε λίγη ώρα θα ακολουθήσει ραντέβου ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας και το Γιάννη Αλαφούζο και εντός των επομένων ημερών με το Θοδωρή Κυριακού. Ταυτόχρονα με ταχείς ρυθμούς γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών μέσων της υποψηφιότητας του  Ιβάν Σαββίδη.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Φαντάζομαι ότι η διορισμένη επιτροπή από την κυβέρνηση δεν θα βιαστεί τόσο πολύ στον έλεγχο του πόθεν έσχες όσο στην υπόθεση Καλογρίτσα. Αν και εκεί η βιασύνη μάλλον σκόπευε να προλάβει τις αποκαλύψεις για την συστημική τράπεζα με τα συνεπακόλουθα.Είχε προεγκριθεί και εκείνο το δάνειο των 19 εκ, ευρώ όσο περίπου η α’ δόση. Αλλά ήρθε η κοντρα για την διοίκηση στην τράπεζα και το μπλοκάρισμα οιασδήποτε χρηματοδότησης πάνω από 100.000 ευρώ με πράξη του διοικητή της ΤτΕ και χάλασε η δουλειά! Κάτι συμπτώσεις… …. ….

    Αλλά πέρα από αυτά τα ασήμαντα είναι εικόνα χώρας μέλους της ΕΕ να συναντάται ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός με τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών; Για να συζητήσουν τα διαδικαστικά; Για το περιεχόμενο του προγράμματος; Για να τους συγχαρούν; Για να συμφωνήσουν κάτι;Η δουλειά της ανεξάρτητης αρχής ασκείται πλέον από την κυβέρνηση.
    Θα μοιραστούν και αναμνηστικές φωτογραφίεςστον τύπο;

Leave a Reply

%d bloggers like this: