“Απάντηση στην αδιανόητη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου για την Ελληνική Δικαιοσύνη”

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Κουμουτσάκος προέβη σήμερα σε μια πρωτοφανή δήλωση, αναφέροντας επί λέξει ότι «μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΣτΕ, η υπόθεση «τηλεοπτικές άδειες» έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη».

Η αδιανόητη αυτή δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη, στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως «σκοτεινή».

Η σαφής απάντηση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ επισημαίνει ήδη ότι όσα «σκοτεινά» αναφέρονται στον τύπο για την ματαίωση της συνεδρίασης του ΣτΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, η ευθύνη της ΝΔ για την πρωτοφανή αμφισβήτηση των έργων της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι βαρύτατη.

 

Comments

 1. User says:

  Μαξίμου και ΣτΕ έχουν το ίδιο γραφείο τύπου!

  • Admin says:

   Ξέρετε εσείς από Μαξίμου και Στε να υποθέσω.

 2. γεο says:

  Διαβάζω καθημερινά οτι απαντες οι πλουτοκράτορες που καλούνται απο τους εισαγγελείς για οικονομικές ατασθαλίες η προφυλακίζονται για απάτες κλπ λοβιτούρες ανήκουν στο χώρο της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ του τέως βεβαίως ,τυχαίο?Τυχαίος και ο εκβιασμός των μελών του ΣτΕ απο τις ιδιες παρατάξεις με διάφορες μπηχτές οτι οποια απόφαση κι αν πάρουν οταν ελθουν στα πράγματα θα κάνουν αυτοί αυτό που νομίζουν οτι συμφέρει τα αφεντικά των ΜΜΕ ?δηλ τσάμπα θα πάει η αβάντα των αφεντικών τόσα χρόνια προς αυτούς,τώρα ηλθε η ωρα της ανταπόδωσης,μήπως ομως είναι αργά?

Leave a Reply

%d bloggers like this: