Καταγγελία για παραμονή αστυνομικού και αρχηγού αποστολής αστυνομικού στην τουαλέτα για 40 δευτερόλεπτα

ΛΑΖΑΡΑΤΟΣΝα παρέμβει άμεσα αυτεπάγγελτα  ο εισαγγελέας  ζήτησε κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης, ενώπιον των καμερών ο δικηγόρος- εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών, Πάνος Λαζαράτος. Παρουσιάζοντας στοιχεία από το υλικό των καμερών στη δημοπρασία για τις άδειες  ο δικηγόρος υποστήριξε πως 48 άτομα πέρασαν την πόρτα της ΓΓΕΕ χωρίς έλεγχο. Ακόμη πως  τα  τάπερ  με το φαγητό του κέιτερινγκ εισέρχονταν στο κτίριο δίχως να γνωρίζει κανείς το περιεχόμενό τους. “Ηταν τάπερ με άγνωστο περιεχόμενο” είπε χαρακτηριστικά.  Και τέλος αρχηγός αποστολής καναλιού βρέθηκε για 40 δευτερόλεπτα μαζί με αστυνομικό στην τουαλέτα, στη 1.22  μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου.

 

Τα στοιχεία αυτά αναλυτικά θα αποσταλούν υπό τη μορφή καταγγελίας στο  Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στον αρμόδιο επίτροπο Γκίντερ Έιτιγνκερ , μαζί με τον έλεγχο για το πόθεν έσχες Καλογρίτσα και την αναφορά για τις μηδενικές προσφορές του Ιβάν Σαββίδη. Την Τετάρτη, επίσης, θα καταθέσει ο Π. Λαζαράτος μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα ενώ ζήτησε την  άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για την διακοπή του διαγωνισμού “εκτρώματος”.

Comments

  1. giannis says:

    Τάπερ με άγνωστο περιεχόμενο και ο αστυνομικός είχε… συνεύρεση με τον διαγωνιζόμενο. Να μηδενιστεί η κόλλα και να ξαναδώσει πανελλήνιες του χρόνου!
    Ο κύριος αυτός, διδάσκει σε πανεπιστήμιο; Απίστευτα επιχειρήματα κατά του διαγωνισμού…

Leave a Reply

%d bloggers like this: