Κυβέρνηση: “Αστειότητες” οι δήθεν “αποκαλύψεις”

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με εντελώς αδιάβλητο και επιτυχημένο τρόπο. Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία, αλλά και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο οποίος θα πέσει στο κενό.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Bέβαια θυμηδία προκαλεί στους γνωρίζοντες “έλεγχος εξπρές” στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα και όχι μόνο.

  Θυμηδία προκαλεί ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό εταιρεία, η οποία πρότεινε με την μία 31 εκ. ευρώ και πήρε την δεύτερη άδεια με 53 σχεδόν εκ. και λίγες μέρες μετά αποδείχθηκε εκ των γεγονότων ότι δεν διέθετε τα χρήματα ούτε για την α’ δόση της άδειας κατά την ημέρα της δημοπρασίας και στήριζε όλη την χτηματοδότηση σε δάνειο από την μη συστημική τράπεζα.Μόλις κόπηκε η ροή εγκαταλείφθηκε το ονειρο της τηλεόρασης. Αλήθεια που θα ανευρίσκονταν τα κεφάλαια για την δημιουργία καναλιού , τουλάχιστον ακόμα 50 εκ. ευρώ. Μήπως εξαρχής θεωρούσαν ότι κάποιος εκ των μη αδειοδοτηθέντων θα χάριζε την επιχείρηση του; Έτσι ξέφτισε νωρίς το όνειρο για κανάλι φιλικό προς το σύριζα (πανθομολογούμενο, όχι εικασία) και την σκυτάλη έλαβε ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος με δηλώσεις σε άπταιστα ρωσικά δήλωσε περιχαρής εξερχόμενος από τον στρατώνα της Καλλιθέας ότι εξεπλήρωσε την αποστολή του, ανέβασε το τίμημα, έκανε μηδενικές προσφορές, δεν αξίζει μια άδεια τόσα λεφτά και στενοχωρήθηκε που ο Αλαφούζος πλήρωσε τόσα λίγα. Στελέχη αλλά και ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος δεν κρύβει την χαρά του & είχε μιλήσει από την αρχή για μαύρο χρήμα,έλλειψη έσχες αλλά και πόθεν Καλογρίτσα κ.ο.κ., Σύριζα- ανέλ 0-1 από τα αποδυτήρια!

  Θυμηδία προκαλούν τα επιχειρήματα για περιορισμό των αδειών σε 4 (τεχνική αδυναμία φάσματος,μελέτη Φλωρεντίας και στην συνέχεια βιωσιμότητα των καναλιών, αφού υπάρχει τόσο ενδιαφέρον γιατί να μην δοθούν κι άλλες άδειες;)

  Θυμηδία προκλαεί η όλη διαδικασία από την άποψη ότι δημοπρατήθηκαν 4 άδειες και ο ένας επιχειρηματίας έδωσε 43 εκ. ευρώ και πήρε άδεια, άλλος 53 εκ. ευρώ και πήρε άδεια (εξέπεσε λόγω οικονομικής δυσκολίας), άλλος 76 εκ. και πήρε άδεια, άλλος 74 εκ. ευρώ και πήρε άδεια ενώ άλλος με 60 εκ. ευρώ δεν πήρε άδεια.Κι ενώ η κάθε άδεια εκπλειστηριάστηκε χωριστά με πολύ διαφορετικά τιμήματα συντάσσεται ενιαίος πίνακας επιλαχόντων.

  Αυτά κι άλλα προκαλούν θυμηδία.

  Θυμηδία βέβαια προκαλεί και η μονομέρεια των alpha και star (με μονοθεματικά δελτία) αλλά και η προκλητική μονομέρεια της ερτ προβάλλουσα μονολιθικά την κυβερνητική γραμμή τόσο εξόφθαλμα και επιθετικά (ακόμα και σε επίπεδο παρουσιαστών ενίοτε), τόσο πολύ που εύκολα κάθε καλόπιστος τηλεθεατής καταλαβαίνει ότι εζήλωσε την δόξα της ΥΕΝΕΔ και της ερτ των πρασινοφρουρών, τότε που κάποτε απειλούσαν ότι θα ρίξουν τους δορυφόρους.

  Θυμηδία όμως δεν θα προκαλέσει το ΜΑΥΡΟ.Όταν κάποιος θα πατά το κουμπί και θα πέφτει ερεβώδες μάυρο στον αέρα των alpha,star, E αλλά και του πολύπαθου mega (που πέφτει από μέσα με την συναίνεση κάποιων εκ των μετόχων,απαλασσόμενοι από τα χρέη αλλά ακόμα και στο τέλος του πρωταγωνιστεί με πρωτιές στην τηλεθέαση με προβολή μόνο της χρυσής ταινιοθήκης!), τότε η θυμηδία και το μειδίαμα κινδυνεύει να γίνει κλάμα και οργή.

Leave a Reply

%d bloggers like this: