Νέα υπηρεσία ΟΤΕ TV PLUS: ταινίες, ξένες σειρές και ντοκιμαντέρ on demand

OTE-TV-PLUS-2 αντίγραφοΜία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια OTE CINEMA, καθώς επίσηςντοκιμαντέρ και εκπομπές του OTE HISTORY, προσφέρει on demand και χωρίς καμία χρέωση ηνέα υπηρεσία OTE TV PLUS. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για όλους τους συνδρομητές που βρίσκονται στο νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον του ΟΤΕ TV.

Μέσω της υπηρεσίας OTE TV PLUS, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν όποια στιγμή επιθυμούν, επιλεγμένους τίτλους ταινιών και σειρών από το πρόγραμμα των καναλιών OTECINEMA 1HD, 2HD και 4HD, αλλά και ντοκιμαντέρ από το κανάλι OTE HISTORY, όλα σεποιότητα High definition.

Στην ταινιοθήκη του OTE TV PLUS θα προστεθούν πολλές από τις κινηματογραφικές πρεμιέρες των ΟΤΕ CINEMA, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο, αλλά και όλες οι νέες κορυφαίες σειρές του OTECINEMA 4HD, όπως το βραβευμένο The Happy Valley, το υποψήφιο για 2 Emmy UnREAL, ταTrapped, Undercover, Roots, Deutschland ’83, αλλά και οι νέες σειρές The Young Pope του Πάολο Σορεντίνο με τον Τζουντ Λο, No Tomorrow με την Τόρι Άντερσον και η κωμική σειρά TheGreat Indoors με τον Στίβεν Φράι, που κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Τα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια του ΟΤΕ TV. Το περιεχόμενο θα εμπλουτίζεται δυναμικά, μετά την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας και θα ανανεώνεται διαρκώς.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να αναζητήσουν την υπηρεσία OTE TV PLUS στο μενού της κατηγορίας On Demand και οι διαθέσιμοι τίτλοι είναι κατηγοριοποιημένοι με βάση το είδος προγράμματος (ταινίες, σειρές & OTE HISTORY). Για να δουν το πρόγραμμα που επιθυμούν αρκεί να πατήσουν το κουμπί «Προβολή» στις αναλυτικές πληροφορίες[1]. Εφόσον διαθέτουν σκληρό δίσκο, μπορούν και να αποθηκεύουν προσωρινά τον τίτλο (έως 48 ώρες) για να τον δουν αργότερα.

Το νέο υβριδικό τηλεοπτικό περιβάλλον του OTE TV συνδυάζει τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και τις διαδραστικές υπηρεσίες του OTE TV (ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND, OTE REPLAYTV, απομακρυσμένη εγγραφή προγραμμάτων κ.ά.).

Για να απολαύσουν το OTE TV PLUS και τις άλλες διαδραστικές υπηρεσίες, οι συνδρομητές θα πρέπει να συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το router της DSL σύνδεσής τους -οποιουδήποτε παρόχου

Leave a Reply

%d bloggers like this: