Συνελήφθη ο Γ. Καραγιώργης

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης παρουσιάζοντας το HELLAS NET.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης παρουσιάζοντας το HELLAS NET.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης. Για λόγους υγείας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα από την υποδιεύθυνση ασφαλείας νοτιονατολικής Αττικής, κατόπιν εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης των ολλανδικών αρχών για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://news247.gr/

Comments

 1. info says:

  Πρόεδρος της HellasNet ποιος είναι??? Θα αλλάξουν πάλι ιδιοκτησία τα 11 κανάλια του δικτύου???

 2. Πού το μάθατε; Το έγραψε στο “Κουτί της Πανδώρας” ή στην “Αυγή”;

  “…κατόπιν εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης των ολλανδικών αρχών για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση…”

  Ένα-ένα βγαίνουν τα κόκκινα μπουμπουκομπούμπουκα!

  Θυμάμαι μάλιστα όταν εγκαινίαζε την Hellas Net κάποια κόκκινα έντυπα να αφήνουν επίσης να εννοηθεί ότι ο εν λόγω κύριος επρόκειτο να χτυπήσει και εθνική άδεια!

  Όλος ο καλός ο κόσμος θέλει κανάλι!!!

 3. info says:

  Κανονικά πρέπει και τα έντεκα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια (συμπεριλαμβανομένων και των δύο που έχουν μετονομαστεί λόγω της ένταξής τους στη συγκεκριμένη εταιρεία: PLP TV Αχαΐας πρώην Cosmos TV Ηλείας και ATLAS TV Θεσσαλονίκης πρώην Bee Channel, X-TV, TV Χαλκιδική) να φύγουν από την HellasNet και να επανέλθουν στα παλιά τους προγράμματα. Γεμίσαμε λαμόγια!

 4. NIKGEO says:

  Ήταν η πρώτη απόπειρα να δημιουργηθεί ένα κανάλι “έμμεσης” εθνικής εμβέλειας,φιλικό προς το συριζα. Την διεύθυνση της ενημέρωσης είχε αναλάβει ο mr. κουτί της πανδώρας & hot doc Kώστας Βαξεβάνης.
  Στην παρουσίαση του HELLAS NET, είχαν παραβρεθεί κυβερνητικά στελέχη.
  Εξαγοράστηκε το ATTICA TV στην Αττική και συμμετείχαν (χωρίς να προκύπτει αν εξαγοράστηκαν ή συνεργάστηκαν) 10 περιφερειακά κανάλια :τα ALFA Τηλεόραση στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, TVM στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, Δίκτυο 1 Καστοριάς στην Δυτική Μακεδονία, Corfu Channel στα Επτάνησα, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα, TRT Κεντρικής Ελλάδας στην Θεσσαλία, Άτλας Τηλεόραση στη Κεντρική Μακεδονία, Σητεία TV στην Κρήτη ,Ίριδα Τηλεόραση στο Νότιο Αιγαίο και Σάμο, ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας στη Στερεά Ελλάδα και PLP στην Πελοπόννησο.
  Τα κανάλια είχαν το ίδιο λογότυπο (ορθογώνιο εντός του οποίου αναγράφεται το ονομα του σταθμού) και ξεκίνησε με φιλόδοξα σχέδια. Αρχικά εκπέμφθηκε ενημερωτικό πρόγραμμα από σύγχρονο στούντιο με παρουσιαστή τον Κώστα Αργυρό,σχολιαστές τον Σταύρο Λυγερό κ.α.,αναμετάδοση ενημερωτικών και άλλων εκπομπών των διαφόρων καναλιών σε εθνικό δίκτυο αλλά και μετάδοση ταινιών,σειρών και ντοκιμαντέρ την ίδια ώρα από όλα τα κανάλια.Τοπικά δελτία ειδήσεων μεταδίδει ο κάθε σταθμός.
  Παρά το αρχικό δυναμικό μπάσιμο χωρίς κανείς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο το πείραμα εγκαταλείφθηκε, η ενημέρωση σταμάτησε και συνεχίζεται η προβολή κάποιων σειρών.
  Κάποιοι διέρρεαν ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα έπαιρνε μέρος στν διαγωνισμό για κανάλι εθνικής εμβέλειας.
  Μετά την σύλληψη καταρρέει άλλη μια απόπειρα διείσδυσης στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα.
  Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ένα εκ των καναλιών αποχώρησε ήδη από το δίκτυο.

Leave a Reply

%d bloggers like this: