ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣ-Δύο υποψήφιοι έχουν πρόβλημα με το «πόθεν έσχες», μετά και τον νέο έλεγχο. Ο πρώτος έχει πρόβλημα με τη σύμβαση του δανείου που παρουσίασε για την απόκτηση της άδειας και ο δεύτερος διότι δεν προσδιορίζει πώς θα πληρώσει το συνολικό τίμημα.

 

-Θα απουσιάσει σε ταξίδι στο εξωτερικό τις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

 

-Τόκους 18 εκατ. ευρώ αποπλήρωσε ο Πήγασος, όπως ακούγεται. Και έρχεται και η αγορά του οικοπέδου της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου από τον Άκτωρα.

 

-Κρούγμαν ή Καλλίτσης χθες στην πρώτη σομόν σελίδα της “Καθημερινής”

Comments

 1. NIKGEO says:

  Η ειδική επιτροπή, συσταθείσα και διορισθείσα από την κυβέρνηση δεν είδε τα προβλήματα στα πόθεν έσχες; Μήπως κάποιοι θέλουννα αντισταθμίσουν την απώλεια (ουσιαστική και επικοινωνιακή) σχετικά με το ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ TV; Τι θα πει μετά και από νέο έλεγχο; Ή ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος την πρώτη φορά, κα δόθηκε το ο.κ. καθώς η αδειοδότηση του σκαϊ και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα αν και δεν την περιμένανε τους βόλευε καθώς έδινε επιχείρημα αντικειμενικότητας του διαγωνισμού ή ότι έγινε λάθος έλεγχος ή ότι μας δουλεύον κανονικά.
  Από την στιγμή που ο Καλογρίτσας έφυγε κακήν κακώς με κόστος για την κυβέρνηση, ο Σαββίδης είναι απροβλεπτος και η αδειοδότηση του συνιστά νίκη για τον Καμμένο θα βόλευε μια ιστορία με πρόβλημα στον σκαϊ.
  Είχε δεσμευθεί και η προσωπική περιουσία του Αλαφούζου προ του διαγωνισμού.
  Είναι κι ο πολεμος Αλαφούζου -Μαρινάκη, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή μόνο για το πόθεν έσχες του πρώην συνεταίρου του. Ενώ μπορεί κάλλιστα με προσφυγη στην επιτροπή και αίτηση ακυρώσεως εν συνεχεία μετά την έκπτωση Καλογρίτσα από την δεύτερη άδεια να διεκδικήσει αυτή με 46 εκ. ευρώ αντί 74 εκ. ευρώ, που έδωσε για την τέταρτη με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας,Αλλά προς το παρόν δεν το πράττει φοβούμενος ότι θα πέσει όλος ο διαγωνισμός και θα μπλοκαριστεί η έναρξη εκπομπής με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς κανάλι εν αντιθέσει με τον “μεγάλο εχθρό”.

  Εκτός αυτού μου προκαλεί εντύπωση ότι ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 (σύμφωνα με πάγιο ισχυρισμό ο όμιλος των παραπολιτικών δεν σχετίζεται με το Βαγγέλη Μαρινάκη) μεταδίδει σποτ κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του πόθεν εσχες του με απασπάσματα μάλιστα δηλώσεων του υπουργού επικρατείας από 2 συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ίδιο σταθμό.

  Οπότε θα δούμε ακόμα πολλά επεισόδια με αβέβαιη έκβαση.
  Αλλά ο περίπατος μετατράπηκε σε περπάτημα σε χωματόδρομο γεμάτο αγκάθια.

Leave a Reply

%d bloggers like this: