Εντός της βδομάδας η τροπολογία για τους σταθμούς

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΕντός της εβδομάδας κατατίθεται από το υπουργείο επικρατείας και η τροπολογία για τους νέους όρους λειτουργίας των προς αδειοδότηση τηλεοπτικών εταιρειών. Μεταξύ άλλων θα προβλέπεται και η δυνατότητα εκπομπής σε Υψηλή Ευκρίνεια εντός διαστήματος 6 μηνών. Αντιθέτως δεν θα υπάρχει η διάταξη για την απόσυρση της ΕΡΤ από τη διαφήμιση.

Comments

 1. NIKGEO says:

  Χωρίς οριστική απόφανση των δικαστηρίων επί προσφυγών και αιτησεων ακυρώσεως δεν υπάρχει δυνατότητα να νομοθετηθεί αποζημίωση των οριστικών υπερθεματιστών από συνέχιση λειτουργίας μη αδειοδοτηθέντων σταθμών αλλά και από αύξηση του αριθμού των αδειών,όπως διέρρευσαν προ ημερών στην Εσυν.

  Εδώ δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει το hd τους έλειπε.

  Αυτό για την απόσυρση της ερτ από την διαφήμιση το σταμάτησαν. Πρώτον η ερτ είναι πασιφανές ότι βρίσκεται σε αδυναμία να εκπέμψει πλήρες ενημερωτικό,πολλώ δε μάλλον ψυχαγωγικό πρόγραμμα καθώς μεγάλο κομμάτι του ανταποδοτικού τέλους το ρουφάει το μισθολογικό και μη κόστος λειτουργίας.Την ίδια στιγμή οι πρεμιέρες στην ιδιωτική τηλεόραση πάνε βροχή, ο alpha επιστρέφει δυναμικά και το star μπαίνει στην ελληνική μυθοπλασία.
  Φανταστείτε η ερτ να μην εισπράττει ούτε 1 ευρώ από την διαφήμιση.
  Άσε την βάσιμη κριτική για επιδότηση της ιδιωτικής τηλεόρασης.

 2. Nemesis says:

  Τι ακούω; Τροπολογία που θα προβλέπεται η δυνατότητα εκπομπής σε Υψηλή Ευκρίνεια εντός διαστήματος 6 μηνών. όχι από την αρχή και σε 90 ημέρες όπως στο τεύχος;

  Τι λέει το άρθρο 2Α του νόμου ορόσημο 4339/2015/

  1. Ο αριθμός των δημοπρατούμενων αδειών παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου ορίζεται σε τέσσερις (4) για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition).

  Επίσης στο τεύχος αναφέρεται ομοίως έναρξη αποκλειστικής HD εκπομπής σε 90 ημέρες.

  Στην μελέτη της Φλωρεντίας και μετά εισήγηση των αδέσποτων “τεχνοκρατών”, αποφάνθηκαν σε αποκλειστική μετάδοση HD για να μην χωράνε πολλά κανάλια.

  Το μαγικό 4 HD..

  Μια τέτοια τροπολογία εκτός του αλλάζει ουσιαστικό όρο και προδιαγραφή του τεύχους που αναφέρεται τουλάχιστον 4 φορές, είναι αντίθετη και σε νόμο που οι ίδιοι έκαναν τροπολογία.

  Από τροπολογία σε τροπολογία.

  Είστε τρομεροί !

 3. K. Xanthi says:

  Τα έσοδα από την διαφήμιση είναι αμελητέα για να χρηματοδοτήσει η ΕΡΤ καινούργια προγράμματα περίπου 3,5 εκ. ευρώ μπρος στα 180 εκ. ευρώ που εισπράτει από το ανταποδοτικό τέλος! Δεν είναι παράλογος ο ισχυρισμός των ιδιωτικών καναλιών και της Κυβέρνησης για απόσυρση της ΕΡΤ από τη διαφημιστική αγορά. Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει την επιβίωσή της μέσω τους τέλους της ΔΕΗ, είναι αθέμιτος ανταγωνισμός όταν τα ιδιωτικά κανάλια εξαρτώνται από τη διαφήμιση για να επιβιώσουν!!! πόσο μάλλον όταν σε αντίθεση με την ΕΡΤ πληρώνουν εκατoμμύρια ευρώ για να πάρουν άδεια!

Leave a Reply

%d bloggers like this: