Περιορίζεται η δικτύωση των τηλεοπτικών σταθμών…

χαρτης συχνοτητων digeaΠαρέμβαση της κυβέρνησης και στις δικτυώσεις των περιφερειακών σταθμών. Στόχος της είναι να περιοριστεί το δικαίωμα αναμετάδοσης του προγράμματος των τηλεοπτικών περιφερειακών σταθμών, έτσι ώστε να αποτρέψει στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν θα λάβουν άδεια να συνεχίσουν να εκπέμπουν μέσω της περιφέρειας. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιβολής διοικητικών και ποινικών κυρώσεων για τις παρόχους δικτύου (βλέπε Digea) που θα μεταδίδουν πρόγραμμα σταθμών που δεν έχουν άδεια.

Comments

 1. Nemesis says:

  Παρουσία υπουργών η επίσημη έναρξη του Hellas NET

  http://www.typologies.gr/2015/12/03/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF/

  Νέος παίκτης η HellasNet με την πρόβλεψη του νόμου Παππά – Σπίρτζη που αυξάνει τη δικτύωση… Το σύνθημα της HellasNet δηλώνει: «Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι»,

  http://www.typologies.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7-hellasnet/

  Τότε με το Hellasnet δεν απαγορευόταν;

  Εφαρμόζουμε απαγορεύσεις όποτε μας συμφέρει;

  Πόσο σοβαροί είστε;

  Όλα αυτά πριν 9 μήνες!!!

 2. Bας says:

  -Από περιορισμό σε περιορισμό..
  -Σπίρτζης-Παππάς-Κρέτσος παντού.
  -9 μήνες = μια αιωνιότητα.
  -Θες να πεις ότι ήταν φωτογραφικές για τον Καραγιώργη οι 5 ώρες?
  -Τωρα αλλάξαμε γνωμη. Τι γιατι?
  -Ε, είπαμε -ξείπαμε..
  -Σιγα ρε μην αφησουμε τον Alpha να εκπέμψει περιφερειακά σε δικτύωση στα δύο κανάλια του Κοντομηνα (Chanell 9 σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη)
  -Συνοπτικές διαδικασίες, δημοκρατικά.
  -Ούτε διαφημίσεις στα μη αδειοδοτημένα, ψόφο.
  -Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι, ειμαστε κοντά θα τα καταφερουμε.

 3. NIKGEO says:

  Όταν ήταν να στηθεί το hellas net με φιλική προς το συριζα γραμμή η δικτύωση σταθμών ανά την επικράτεια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εν τοις πράγμασι εθνική εμβελεια βοηθούσης της ψηφιακής τεχνολογίας, προβαλλόταν ως επανάσταση στην τηλεόραση,αποκέντρωση, πρωτοποριακό εγχείρημα.
  Μάλλον κατ’ απίτηση των υπερθεματιστών, τόσα λεφτά θα δώσουν οι άνθρωποι.

  Τώρα θα επιδοτηθούν με κάθε τρόπο τα 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας.

  Άσε που μπορεί να έχει βρεθεί και σχημα εθνικής εμβέλειας φιλικό προς την κυβέρνηση,παρά το μεγάλο κάζο με το ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ TV.

  Eίναι κι ο φόβος ότι κάποιος εκ των ισχυρών σταθμών θα συνεχίσει να εκπέμπει σε εθνική εμβέλεια μέσω δικτύου περιφερειακών σταθμών, της nova, ote tv,vodafone, cyta περιμένοντας τον επόμενο γύρο. Και ενας εκ των επιχειρηματιών διαθέτει ήδη περιφερειακούς σε Αθήνα, Θεσσαλονικη και θα μπορούσε να αποκτήσει σε όλη την περιφέρεια και σε μια νύχτα να αρχίσουν εκπομπή με το ίδιο όνομα.
  Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Leave a Reply

%d bloggers like this: