Ψάχνουν για παρουσιάστρια στην ΕΡΤ1

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΠροβληματισμός για το δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί το θέμα του παρουσιαστή και της ώρας μετάδοσης (8.00 – 9.00). Για τη θέση του κεντρικού δελτίου υπάρχει η γνωστή πρόταση για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, αν και στην έρευνα που έγινε για λογαριασμό της ΕΡΤ πιο αναγνωρίσιμη είναι η Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Πάντως, για την πρώτη υποψήφια υπάρχει αντίδραση εντός και… εκτός ΕΡΤ. Ο Πάνος Χαρίτος θα περιοριστεί στο «Focus», ενώ ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι παρουσιαστές των άλλων δελτίων. Θα υπάρχουν τέσσερις ενημερωτικές ζώνες (7.00 – 10.00, 10.00 – 12.00, 16.00 – 18.00 και βραδινή) και τριήμερη αθλητική δράση, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Η νέα συνάντηση για να ληφθούν αποφάσεις, μετά από αυτήν της περασμένης Παρασκευής, ορίστηκε για την Τρίτη.

 

Comments

 1. Ούτε Γουλιά says:

  Γιατί δεν βάζουν τον Σίμο Κεδίκογλου που το “χει” με τα κλεισίματα; Ετσι κι αλλιώς η ΕΡΤ, των δεκάδων συνελεύσεων της διετίας, δεν άνοιξε ποτέ.

 2. δημητρης says:

  Αφου την εχουν ετοιμη και ειναι απο το μεγκα, ποιον κοροιδευουν

 3. Ας ψαξουν κι άλλα πρόσωπα υπάρχουν. ..!!!!!!αλλα κάνουν την πάπια

 4. Κώστας says:

  Η φωτό της ανάρτησης μου θυμίζει εκείνο το φρικτό απόγευμα της 11ης Ιουνίου 2013, όταν ο Σίμος Κεδίκογλου, με ύφος Γεωργίου Παπαδοπούλου, μας ανακοίνωνε ότι συγκυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε το λουκέτο της (βαριά άρρωστης) κρατικής TV. Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, σε βάρδια εκείνο το απόγευμα, είπε ότι “σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχει ΕΡΤ, θα πέσει μαύρο” και έμεινε στην μνήμη όλων που βλέπαμε ΕΡΤ εκείνες τις ώρες.

  Δυστυχώς ήταν από τους πρώτους που μεταπήδησαν στην ΔΤ, το “μόρφωμα” όπως το αποκαλούσαν όσοι κράτησαν στάση αξιοπρεπείας εκείνο τον καιρό, (ή μήπως πήγε μόνο στην ΝΕΡΙΤ, δεν θυμάμαι καλά…). Συνέδεσε λοιπόν την εαυτό της με μια στιγμή αντίστασης στην κρατικό αυταρχισμό την οποία ανεξίτηλα αμαύρωσε με την μετέπειτα ενσωμάτωσή της στο κανάλι του καταγγελόμενου καθεστώτος.

  Η εικόνα της πλέον είναι αυτή του παντός καιρού και καθεστώτος δημοσιογράφου. Η Στ. Χρ. μπορεί να είναι κατάλληλη να σημάνει μια νέα και σοβαρή αρχή για τις ειδήσεις της ΕΡΤ; Ας λέει κάποιο μικρό δελτίο, το νυχτερινό, γιατί όχι.

  Συμπτωματικώς, στο παράθυρο της φωτό εμφανίζεται και η σούπερ επαναστάτρια της πρώην ΕΡΤ, η οποία πρωτοστατούσε στις αλλεπάλληλες απεργίες των δημοσιογράφων της κρατικής την άνοιξη του 2013, η οποία έβριζε οποιονδήποτε έχει ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα του “αγώνα” τους. Αποτέλεσμα, αλλά το ακριβώς αντίθετο, είχαν φυσικά οι απεργίες: την αιτιολόγηση από τους Σαμαρο-βενιζέλους της αναγκαιότητας να μπεί λουκέτο στην ξεσαλωμένη ΕΡΤ. Η ειρωνεία της τύχης — ή μήπως το ποιόν του ατόμου; — είναι ότι και αυτή, η σούπερ επαναστάτρια, ανέλαβε πόστο στο “μόρφωμα” και στην ΝΕΡΙΤ….

Leave a Reply

%d bloggers like this: