Κυβέρνηση: Μπήκαν τα χρήματα από το Σαββίδη

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκε σήμερα το Διπλότυπα Είσπραξης της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία 30-9-2016 σχετικά με την κατάθεση του ποσού των 20.500.000,00 €, που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την χορήγηση μίας (1) από τις τέσσερις (4) άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), από την εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED».

Comments

 1. NIKGEO says:

  Στόχος των 2 υπερθεματιστών που δεν διαθέτουν κανάλι είναι να εκπέμψουν το ταχύτερο δυνατό έστω και δοκιμαστικό πρόγραμμα.

  Διότι αν μια στο εκατομμύριο εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ που θέτει θέμα σχετικά με την συνταγματικότητα ο διαγωνισμός ακυρούται.

  Και η απόφαση για ματαίωση της συνδιάσκεψης ακούσια οδηγεί εν τοις πράγμασιν στην δημιουργία τετελεσμένων.

  Διότι αν έχει ξεκινήσει η εκπομπή νέων σταθμών ακόμα κι αν δεν έχει πέσει μαύρο στα λειτουργούντα κανάλια και εκ των υστέρων εκδοθεί δικαστική απόφαση ,θίγουσα το κύρος της διαδικασίας δεν ακυρώνονται οι γεγενημμένες συνέπειες του διαγωνισμού και οι εκδοθείσες διοικητικές πράξεις.

  Έτσι θα παραμείνουν όλοι στο νέο τοπίο.

  Ενώ αν πρώτα εκδίδονταν οι δικαστικές αποφάσεις και μετά προχωρούσε η διαδικασία θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

  Εδώ όμως οι επιχειρηματίες αποφασίζουν να πλειοδοτήσουν χωρίς επιχειρηματικά κριτήρια και φαίνεται ότι η δίψα για λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού και της εξουσίας και επιρροής που παρέχει υπερέχει της ανασφάλειας δικαίου.

  Εξάλλου όπως αποδείχθηκε εδώ και χρόνια ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Leave a Reply

%d bloggers like this: