Συναντήσεις με τους «4» στο Μαξίμου

ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΣτο μεταξύ, την περασμένη Πέμπτη έγινε μια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με δύο από τους υπερθεματιστές. Ύστερα από πρόσκληση της κυβέρνησης, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν διαδοχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος, που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν έγινε γνωστό. Η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί πως ζητήθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών για να μπορέσουν να εκπέμψουν με άδεια οι σταθμοί, ενώ από την άλλη πλευρά ο ένας εκ των δύο επιχειρηματιών χαρακτήρισε τη συνάντηση «εθιμοτυπική». Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί ο πρωθυπουργός με τον Θοδωρή Κυριακού και τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Comments

 1. Οι συναντήσεις πολιτικών-καναλαρχών συνεχίζονται…! Κατά τ’ άλλα “πατάξαμε τη διαπλοκή”! Μα, οι ίδιοι είστε η διαπλοκή!!!!!

  Με τί άνεση πάντως δέχεται η κυβέρνηση τους καναλάρχες να συζητήσουν για τα θέματά τους, ενώ αν πρόκειται για άνεργο ή συνταξιούχο η κυβέρνηση αρνείται να συζητήσει! Άμα την Αριστεροσύνη την έχεις στο DNA σου…! Φαίνεται ο άνθρωπος!

 2. NIKGEO says:

  Δεν είναι εικόνα δυτικής ευρωπαϊκής χώρας ο πρωθυπουργός και ο υπουργός τύπου να συναντώνται με τωρινούς και επίδοξους καναλάρχες στο Μαξίμου!
  Αλήθεια ποιος ο σκοπός της συνάντησης;
  Είναι εθιμοτυπική για να τους συγχαρούν;
  Έγινε για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των καναλαρχών, να ανταλλάξουν απόψεις για το πρόγραμμα, τις ειδήσεις, τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενημέρωση;
  Στην Ευρώπη η εκτελεστική εξουσία βάσει του θεσμικού πλαισίου δεν έχει καμμία δυνατότητα να αναμιχθεί κατ’ ελάχιστον στην δημόσια τηλεόραση. Εκεί οι δημοσιες τηλεοράσεις σαρώνουν τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
  Αν υπουργός επιχειρήσει παρέμβαση στην τηλεόραση, φεύγει ο υπουργός.

  Εδώ έχουμε παραδοσιακά κατ’ επίφαση δημόσια τηλεόραση, κρατική τηλεόραση ασφυκτικά ελεγχόμενη από την εκάστοτε κυβέρνηση ,λειτουργούσα με αισθητική ΥΕΝΕΔ εξόφθαλμα ή κεκαλυμμένα. Για αυτό και πατώνει στην τηλεθέαση στο γενικό σύνολ ενώ στο κοινό 15-44 σημειώνει τηλεθεάσεις,που θυμίζουν θερμοκρασία Νευροκοπίου τον Ιανουάριο.

  Τώρα φαίνεται να θεσμοποιείται και η παρέμβαση (πάντοτε υπαρκτή) και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Leave a Reply

%d bloggers like this: