ΑΙΧΜΕΣ

Κάτι ακούμε για μια υπόθεση περί παράβασης καθήκοντος και ορισμένοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

 

Αναμονή.

 

Άλλαγή θέματος. Ήταν ή όχι αυτόνομη η διαδικασία διεκδίκησης κάθε άδειας; Διότι, η αποχώρηση Καλογρίτσα, άλλαξε τα δεδομένα.

 

Υπάρχει και αυτή η ερμηνεία.

 

Στην Παιανία, όπως παλιά με το MEGA, ξεκινάνε τα σχέδια Μαρινάκη.

 

Τόσοι άνθρωποι έκαναν καριέρα με την εγγύηση του MEGA και υποστήριξη καμία. Όταν έβρεχε χρήματα η Τηλέτυπος στους ηθοποιούς ήταν καλά;

 

Θα είχε ενδιαφέρον να ενημερωθούμε πόσο κόστισε η απόκτηση των δικαιωμάτων της Εθνικής Ποδοσφαίρου από το ΣΚΑΪ, ο οποίος ετοιμάζεται για μεγάλο τηλεοπτικό άλμα.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Η υπόθεση Καλογρίτσα, η παρουσίαση του ως επίδοξου ” κυβερνητικού καναλάρχη” ( έπαιξε ρόλο και η φωτογραφία στην κομματική εκδήλωση σε ομιλία του υπουργού επικρατείας- τύπου για την διαπλοκή στον σύριζα Ν. Σμύρνης), η ιστορία με την δανειοδότηση από την μη συστημική τράπεζα, η αδυναμία καταβολής της δόσης, οι φερόμενες κοινωνικές σχέσεις με υπουργούς, η επίθεση εναντίον του από τον υπουργό Άμυνας για μαύρο χρήμα και έλλειψη πόθεν έσχες ,ο μη έλεγχος από την διορισθείσα επιτροπή, η εκ των υστέρων μουρμούρα και για το πόθεν έσχες άλλων μετά το ξήλωμα της υποψηφιότητας Καλογρίτσα οδήγησαν σε ένα επικοινωνιακό βατερλώ.
    Ό,τι και να πουν τώρα οι εντυπώσεις μένουν.
    Εκτός αυτού αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύθηκε στον τύπο ολόκληρο το πόρισμα της ΤτΕ κι SSM για την μη συστημική τράπεζα;
    Πολλοί διατείνονται ότι το σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια και ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Leave a Reply

%d bloggers like this: