Καταγγελίες Κοντομηνά για τις άδειες

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ-ΜΕΝΕΓΑΚΗΑνοικτή επίθεση προς την κυβέρνηση και τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παππά από το Δημήτρη Κοντομηνά. Ο ιδιοκτήτης του Alpha εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  και ανέφερε μεταξύ αλλών πως «Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια”.  “Αυτός “σκοτώθηκε” τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Υποστήριξε ακόμη τα εξής:  “Οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε μην λέμε ονόματα. Ήρθε και μου λέει: ΄΄Θα μου δώσεις το 51 %”. Λέω τι άλλο θέλεις; Λέει: ”Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές!”. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε! ”Άλλο τίποτα θέλεις” τον ρώτησα. Μου λέει: ΄Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων”».

Comments

 1. Άνεργος says:

  Καθώς ανέφερε ότι το κανάλι ανοίκει και στους εργαζόμενους αλλά ξέχασε να πει όταν τους απέλυε δεν τον ενδιέφερε τι θα τρώνε ή όταν έκανε περικοπές μισθών και οποίος δεν υπέγραφε την νέα σύμβαση απολυόταν, τώρα όμως στεναχωριέται που έσπερνε σύνταξη 10000 και του την έκοψαν στα δυο κατοστάρικα και δεν έχει να φάει όπως είπε στην αρχή χαριτολογώντας

 2. NIKGEO says:

  Εγώ δεν στέκομαι σε διάφορα που ανέφερε αλλά σε τούτο:” ο άνθρωπος που υποστήριζε (ο υπουργός,η κυβέρνηση) μου ζήτησε 51%, τέσσερις πολιτικές εκπομπές, των έλεγχο των πολιτικών ειδήσεων .Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε”.
  Αλλά με τις αποκαλύψεις χάλασε η δουλειά, κόπηκε η χρηματοδότηση από την τράπεζα (τρίγωνο διαπλοκής) και χάθηκε προς το παρόν το όνειρο του σύριζα τιβι,
  Μπορεί βέβαιια να επιχειρηθεί και μέσω άλλου υπερθματιστή.

  • Χρήστος says:

   Δηλαδή οι Αλαφούζος , Μαρινάκης και Κυριακού που πήραν τελικά την άδεια θα στηριξουν τον Τσίπρα ,ενώ ο Κοντομηνάς θα είναι “αντικειμενικός” στα δελτία ειδήσεων του σταθμού ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: